Image

Allianz väljer Novi och Areim

Bolag Novi Real Estate och Areim har fått i uppdrag av Allianz att tillsammans förvalta fastigheten Gångaren 11 på Kungsholmen.
Publicerad den 30 Oktober 2018

Gångaren 11 är en fastighet på cirka 30 000 kvadratmeter kontor, fullt uthyrd till Skandia. Areim kommer att ansvara för den strategiska rådgivningen gällande fastigheten och därmed verka tillsammans med Allianz Real Estate Group på den svenska marknaden. Novis del omfattar kommersiell, teknisk och ekonomisk förvaltning. Uppdraget påbörjades den 1 oktober.

– Vi är väldigt glada och stolta över förtroendet som Allianz visar oss. Det är en jättefin fastighet och vi ser fram emot att förvalta både den och hyresgästrelationen på bästa sätt. Det är också väldigt roligt att få samarbeta med Areim som är Asset Manager för fastigheten, säger Anna Smith, Kundansvarig för Allianz på Novi Real Estate.

– Vi åtar oss ibland rådgivningsuppdrag för befintliga investerare och samarbetspartners och hjälper därför gärna till när Allianz återigen direktinvesterar på den svenska marknaden. Att Skandias huvudkontor ligger i fastigheten gör det till ett extra intressant uppdrag och det är en väl omhändertagen fastighet som AMF lämnar över, säger Peter Salmén, Asset Manager på Areim.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY