Image

Allan Lavén lämnar – ersättaren klar

Bolag Efter åtta år som Nordenansvarig på Prologis går Allan Lavén i pension den 1 september.
Publicerad den 30 Juni 2016
Allan Lavén. Bild: Prologis
Allan Lavén.

Efter åtta år som Nordenansvarig på Prologis går Allan Lavén i pension den 1 september.
Han efterträds av Bram Verhoeven, för närvarande regionchef för Benelux, som kommer att leda båda regionerna.

Thomas Karmann, regionchef för norra Europa säger:
- Allan är en sällsynt sort inom fastighetsbranschen. Hans lågmälda kompetens och personliga förhållningssätt förmedlar både stil och finess. Jag vet att jag talar för många när jag säger att han kommer att saknas.

Bram Verhoeven kommer att arbeta i nära samarbete med resten av teamet i Sverige: Gunnar Gillholm, Johan Nihlmark, Erica Povey och Magnus Thim, där Magnus Thim ansvarar för den svenska fastighetsförvaltningen.

- Brams tio års erfarenhet och starka meritlista när det gäller att driva kundservice och affärsutveckling gör honom till ett självklart val för rollen, säger Karmann.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Prologis Norden på Branschguiden

Prologis, med huvudkontor i USA, är den ledande globala leverantören av logistikfastigheter. Företaget äger och förvaltar omkring 63,9 miljoner kvadratmeter moderna logistikfastigheter i 19 länder världen över. Prologis logistikparker ligger alltid i närheten av flygplatser, hamnar och/eller motorvägar för bästa transportmöjligheter.

I Sverige äger och förvaltar Prologis cirka 483,000 kvadratmeter. Prologis Norden har varit aktivt på den nordiska marknaden sedan 2002.

Läs mer om Prologis Norden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige