Image

Alecta bygger nytt på A6

Uthyrning Alecta bygger 2 100 kvadratmeter nya handelsytor på A6 handelsområde i Jönköping. 85 procent av ytorna är uthyrda och öppning är planerad till oktober 2015.
Publicerad den 25 November 2014
Alecta bygger nytt i Jönköping. Bild: Alecta
Alecta bygger nytt i Jönköping.

De nya hyresgästerna är: Pizza Hut, Chop Chop Asian Express, hästsportbutiken Hööks och Djurmagazinet.

- Det är glädjande att vi nu kan utöka A6-området med kända och uppskattade restaurangkoncept samt bredda utbudet för husdjurs- och hästägare, vilket kommer att öka A6 attraktivitet ytterligare, säger Lars Bröms, centrumchef på A6 för Newsec som förvaltar handelsområdet på uppdrag av Alecta.

- Det är ett stort intresse för butikslokaler på A6 vilket borgar för ytterligare utveckling av området, säger Anders Grehag, asset manager på Alecta.

- A6 är en mycket spännande marknadsplats för oss. Det stora upptagningsområdet i Jönköping precis vid E4 ger ett stort kundflöde. Vi räknar med många matgäster och kommer att anställa ett 20-tal medarbetare, säger Björn Källström, vd för Pizza Hut Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige