Image
Åke Sundvall byggstartar i Vallentuna.
Åke Sundvall byggstartar i Vallentuna. Bild: Åke Sundvall

Åke Sundvall byggstartar i Vallentuna

Bygg/Arkitektur Åke Sundvall har under sommaren startat byggnationen av ett äldreboende med 60 lägenheter åt Humana samt 64 lägenheter i egen regi i Vallentuna.
Publicerad den 21 Augusti 2019

De två fastigheterna, där Hemgården är delägare, ligger i ett kvarter runt en grönskande innergård. Bostäderna mitt emot äldreboendet kommer alla att ha en uteplats eller balkong. Under huset kommer det finnas garage, förråd, tvättstuga samt aktivitetsrum. På gården återfinns flera sociala ytor samt en trevlig boulebana. Tillträde till de båda fastigheterna kommer att ske etappvis under första halvåret 2021.
– Åke Sundvall har en ambition om att bygga hus som tillför något extra till området de befinner sig i och som får människor att må bra. Vi tycker att båda dessa fastigheter lever väl upp till denna ambition och det känns bra att vi nu är igång på riktigt med mark- och grundarbeten, säger Martin Sundvall, vd på Åke Sundvall.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige