Image
Måns Derk och Elin Schedin.
Måns Derk och Elin Schedin. Bild: AG Advokat

AG utser två nya partners

Bolag Elin Schedin och Måns Derk inträder som partners i AG Advokat.
Publicerad den 12 Januari 2022

Advokaterna Elin Schedin och Måns Derk inträdde den 1 januari 2022 som partners i AG Advokat, och stärker därmed byråns verksamhet inom bland annat entreprenadavtal och fastighetstransaktioner.
– Det är med stor glädje vi välkomnar Elin och Måns som delägare på AG Advokat. Vi ser en kontinuerligt ökad efterfrågan på våra tjänster och deras partnerinträde signalerar AG:s växande närvaro på marknaden såväl idag som i framtiden. Både Måns och Elin är mångåriga medarbetare på AG och är redan nu viktiga kuggar i byråns företagskultur. Vi är därmed också helt trygga i att de dessutom är mycket skickliga advokater, med genuin spetskompetens inom sin respektive verksamhetsinriktning, säger AG:s Managing Partner Johan Rosén.

Elin Schedin är specialiserad inom entreprenad- och fastighetsrätt med tyngdpunkt på byggbranschens standardavtal. Hon biträder regelbundet klienter vid avtalsförhandlingar och med löpande rådgivning i större entreprenadprojekt och har även erfarenhet av bolags- och fastighetstransaktioner. Elin Schedin återvände till AG Advokat för tre år sedan, efter att ha varit verksam som bolagsjurist på JM ett antal år.
– Det är väldigt roligt att vara en del av AG, en av de absolut främsta advokatbyråerna inom entreprenad- och fastighetsutveckling. AG har en mycket kompetent och prestigelös organisation som alltid arbetar hårt för att leverera bästa resultat. Jag ser fram emot att fortsatt driva byråns verksamhet framåt och att vara en del av dess fortsatta utveckling, säger Elin Schedin.

Måns Derk har varit verksam på AG Advokat sedan 2015, han anställdes direkt efter avslutade juridikstudier i samband med att transaktionsverksamheten startades upp på byrån. Måns arbetar brett inom fastighets- och miljörätt med särskilt fokus på fastighetstransaktioner/M&A och fastighetsfinansiering.
– Det känns inspirerande att ta steget in som partner. Jag ser fram mot den fortsatta resan och att få fortsätta arbeta med kvalificerad rådgivning som en del av AG:s starka delägarteam, säger Måns Derk.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

AG Advokat på Branschguiden

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå med spetskompetens mot fastighetsbranschen och entreprenadsektorn.
Med mer än 30 års erfarenhet och över 60 jurister erbjuder vi djupgående branschkunskap och lämnar rådgivning med fokus på affärsmässiga lösningar. Vi gör det komplexa enkelt. Oavsett om det avser tidiga skeden, projekt, byggande, hyra, transaktion, finansiering, offentlig upphandling, avtal eller tvist är vi en självklar samarbetspartner. AG Advokat är en av Sveriges främsta advokatbyråer inom våra verksamhetsområden, med flera omnämnanden hos svenska och internation...

Läs mer om AG Advokat på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ola Serneke efter accepten: "Frågorna om Doxa har varit många"

Transaktioner Under måndagen färdigställdes det bud som nu gjort att Doxa har tagit över mer än 90 procent av Serneke Group. Ola Serneke säger till Fastighetssverige att det ska bli kul att komma in i ett nytt och större sammanhang.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige