Image
Afa Fastigheter hyr ut 1 800 kvadratmeter till tech-bolaget Funnel.
Afa Fastigheter hyr ut 1 800 kvadratmeter till tech-bolaget Funnel. Bild: Afa Fastigheter

Afa Fastigheter hyr ut 1 800 kvadratmeter

Uthyrning Tech-bolaget Funnel hyr 1 800 kvadratmeter i Afa Fastigheters Sergel Nova i hörnet av Klarabergsgatan/Drottninggatan och med Sergels Torg direkt utanför entre?n.
Publicerad den 18 Mars 2019
Annons
Image

Sergel Nova är populärnamnet på Fastigheten Hägern Större 14, Klarabergsgatan 29. Ett hus som redan från början byggts med bra förutsättningar för olika verksamheter och som successivt uppgraderats till den högteknologiska standard som ska förbättra vardagen för husets hyresgäster.

– Vi är mycket glada att kunna hälsa Funnel välkomna till huset. Funnel som företag passar väldigt bra in i mixen av hyresgäster i fastigheten, säger Henrik Olme?r på Afa Fastigheter.

JLL har representerat AFA i arbetet med utvecklingen och uthyrningen av Sergel Nova.

– Fastigheten har allt man som hyresgäst kan önska sig – en ny representativ entre?, hög teknisk standard, lastkaj och lasthiss, omklädningsrum, garage mm och inte minst ett av Stockholms mest centrala lägen. Ett läge där det just nu dessutom skapas en helt ny stadsmiljö med bilfria gator, uteserveringar och ett myllrande folkliv, säger Erik Skalin, Head of Agency, JLL.

– Vår flytt till Sergel Nova ligger helt i enlighet med vår strategi att bli en av nordens mest ansenliga arbetsgivare inom vårt område. Med hjälp av ett högteknologiskt kontor på bästa geografiska läge kommer vi kunna erbjuda våra medarbetare en kontorsmiljö i toppklass säger Fredrik Skantze, vd Funnel.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och fantastiska platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder, 300 kontor och 86 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. F...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Analytiker: SBB står inte och faller med Ilija Batljan

Bolag Arctic Securities analytiker Anna-Karin Hempel resonerar kring vad som sker i företaget, vad som är viktigt att titta på framöver och var osäkerheten är som störst. Hon ger också för Fastighetssverige ett konkret råd hur man ska göra med aktien.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY