Image

Adamek går till H&M

Karriär Norbert Adamek lämnar tjänsten som analyschef på JLL och går till H&M.
Publicerad den 18 Augusti 2015
Norbert Adamek. Bild: JLL
Norbert Adamek.

Efter fem år på JLL går Norbert Adamek vidare.

- Jag kommer att ingå i H&M:s globala expansionsteam. H&M expanderar ju kraftigt, öppnar 400-500 nya butiker varje år. Jag kommer att ingå i deras ”construction team”, där bland andra arkitekter, byggare och ekonomer arbetar tillsammans med etableringar, säger Norbert Adamek till Fastighetssverige.

Adamek har tidigare arbetat på bland andra Catella och Skanska.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Caroline Temse utveckla Areim

Bolag Areim fortsätter utveckla bolaget och hämtar in Caroline Temse som ny Head of Financing. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med att ta steget till Areim och ägarsidan fullt ut samt om vilka nya perspektiv hon tar med sig till bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY