Image

Adamek efterträder Linder

Karriär Norbert Adamek efterträder Åsa Linder som analyschef på JLL. Samtidigt separerar bolaget analys- och värderingsfunktionerna och söker nu en chef för värderingsenheten.
Publicerad den 3 Mars 2015
Norbert Adamek. Bild: JLL
Norbert Adamek.

Norbert Adamek har en bred bakgrund med tio års erfarenhet från såväl transaktionsrådgivning, uthyrning samt fastighetsutveckling. Närmast kommer han från en roll som projektledare inom JLL Tenzing Capital Markets och tidigare har han varit verksam på Catella och Skanska Fastigheter Stockholm.

- Jag är oerhört glad att Norbert tar sig an denna så viktiga och strategiska roll. Vi fortsätter vår satsning att ytterligare befästa och förstärka den redan erkänt starka analysfunktionen inom JLL. Vi har under många år åtnjutit positionen som marknadsledande inom fastighetsrelaterad analys, säger Daniel Gorosch, vd för JLL Sverige.

- Norbert Adamek har tillträtt befattningen som analyschef och vi önskar Åsa Linder varmt lycka till med nya utmaningar.

Som ett resultat av utvecklingen av kunderbjudandet är analys- och värderingsfunktionerna separerade och JLL söker nu en chef för sin expanderande värderingsenhet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Colive: Så har värderingen utvecklats

Bolag Bostadsdelningsaktören Colive har sedan tidigare Wallenstam och nu också Heba i ägarbasen. Här berättar Colives medgrundare Katarina Liljestam Beyer om hur värderingen av bolaget har utvecklats från den första såddrundan 2019 till torsdagens emission där Heba gick in, hur målet om 7 000 rum inom fem år ska nås, vilka städer bolaget har i siktet – och hur den nya frågan om covidpass hanteras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY