Image
ABG Fastena tecknar nytt avtal i sin handelsfastighet i Burlöv.
ABG Fastena tecknar nytt avtal i sin handelsfastighet i Burlöv. Bild: David Lenander – Husfoto

ABG Fastena hyr ut till Dollarstore i Burlöv

Uthyrning ABG Fastena hyr ut 1 900 kvadratmeter till Dollarstore i bolagets fastighet i Burlöv. Övriga hyresgäster i den BREEAM-certifierade fastigheten är Rusta och Coop. Avtalet löper på tio år och inflyttning är planerad till november 2024.
Publicerad den 10 September 2024

– Vi är glada att med denna uthyrning kunna fördjupa relationen med Dollarstore ytterligare, och välkomna bolaget till ännu en av våra fastigheter. Vi ser fram emot ett långt samarbete. I och med denna uthyrning är alla våra 60 000 kvadratmeter i vår portfölj för livsmedel och lågpris fullt uthyrda, sånär som på en kontorslokal om dryga 100 kvadratmeter, säger Olle Lindahl, Portfolio Manager på ABG Fastena.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är branschens hetaste free agents

Karriär Flera personer har lämnat eller är på väg att lämna tunga poster i fastighetsbranschen och sällar sig därmed till skaran av så kallade free agents. Fastighetssverige har tittat närmare på några av de hetaste profilerna som finns lediga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige