Image

Aberdeen hyr ut 2 400 kvadratmeter

Uthyrning Aberdeens fastighetsfond Sverige har tecknat avtal med Dollarstore vid Storsjö strand. Butiken omfattar 2 396 kvadratmeter och har Max och Östersunds resecentrum som närmaste grannar. Dollarstore planerar att öppna 1 juli.
Publicerad den 7 April 2011

Denna uthyrning är det senaste steget i Aberdeens långsiktiga plan för utveckling och förädling av fastighetsbeståndet i Storsjö strand.

- Vi är mycket glada över att Dollarstore har valt att etablera sig hos oss. Butiken är det perfekta komplementet till det existerande utbudet i Storsjö strand med aktörer som Willys, Överskottsbolaget och Granngården. Dollarstore är även en viktig pusselbit inför framtiden då vi för närvarande planerar utformningen av Storsjö torg. Torget ska bli det naturliga centrumet för Söder och Storsjö strand med ett väl avvägt utbud av service och volymhandel, säger Torbjörn Wallin, fastighetsutvecklare på Aberdeen Asset Management.

Fastighetsbeståndet i Storsjö strand förvärvades år 2007 av Aberdeens Fastighetsfond Sverige. Storsjö strand, som ligger idylliskt vid Storsjön, är ett av Östersunds framtidsområden med planer på en sjönära bostadsbebyggelse i kombination med hotell, handel och kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige