Image

27 laddstolpar i Mall of Scandinavia

Energi/miljö Vattenfall har fått i uppdrag av Unibail-Rodamco att installera 27 laddstolpar för elbilar i nya Mall of Scandinavia I Arenastaden, Solna. Det är Vattenfalls hittills största affär när det gäller laddstolpar på ett och samma ställe.
Publicerad den 17 Juni 2015
Mall of Scandinavia. Bild: BAU/Benoy
Mall of Scandinavia.

Vattenfall levererar en komplett lösning av 27 laddstolpar och smart betalningslösning till den publika parkeringen i garaget i nya Mall of Scandinavia. Inget annat köpcentrum i Sverige kommer att ha så många möjligheter att erbjuda laddning av bilar.

- För oss betyder det mycket att Unibail-Rodamco väljer oss för en så stor installation. Det visar på stort förtroende och att vi är en komplett leverantör med rätt typ av tjänster för nya etableringar inom fastighets- och byggsektorn, säger Erik Hagland, Head of Business Sales på Vattenfall Nordic.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Rött på fastighetsbörsen i april

Lista Efter en stark rekyl under mars backade återigen fastighetsaktier på börsen under april och de flesta bolagen hamnade på rött. Här presenterar Fastighetssverige vilka som var vinnarna och förlorarna på börsen under årets fjärde månad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige