Image
Ett 1 650 kvadratmeter stort eventcenter öppnar i Mjölby i slutet av året.
Ett 1 650 kvadratmeter stort eventcenter öppnar i Mjölby i slutet av året. Bild: RSD

1 650 kvadratmeter eventcenter till Mjölby

Uthyrning Nu är det klart att ett stort eventcenter med restaurang och ett brett utbud av aktiviteter öppnar i Mjölby. Platsen blir Galleria Kvarnen i centrala staden. Det nya eventcentrat öppnar under november 2021 och ger drygt 30 nya jobb till Mjölby.
Publicerad den 17 Mars 2021
Annons
Image

Eventcentret kommer att erbjuda såväl mat och dryck som aktiviteter som en unik bowlingupplevelse, black light minigolf, virtual reality-event med mera. Eventcentret kommer att ha en yta om 1 650 kvadratmeter beläget på nedre plan.

Bakom satsningen står Nordic Amusement Group och Galleria Kvarnen, som ägs av kommunens fastighetsbolag FAMI.

RSD har under flera år anlitats av Galleriabolaget och kommunen för att utveckla Galleria Kvarnen och hela Mjölby stadskärna, och har även hjälpt till med förhandlingen och uthyrningen till Eventcenter. Ansvarig konsult hos RSD har varit Anne Kippler.

Vd i Galleria-bolaget är Dag Segrell. Han gläder sig över den nya hyresgästen.
– Den nya restaurangen i eventcentret kompletterar Gallerians utbud och kommer att locka många besökare, till glädje för alla verksamheter i Gallerian. Jag vill också rikta ett särskilt tack till RSD, som på ett fantastiskt fint sätt hjälpt oss med denna viktiga etablering, säger Dag Segrell.

RSD:s vd Anna Wikerman:
– Det är otroligt roligt att kunna utveckla Galleria Kvarnen och Mjölby, och med uthyrningen till Eventbolaget är vi en god bit på väg. Det visar att marknaden ser positivt på framtiden och Mjölby.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

RSD Retail på Branschguiden

Vi bistår kommuner och privata fastighetsägare med strategisk rådgivning för ett aktivt ägarskap,
vilket i sin tur leder till ett ökat fastighetsvärde.

Vår organisation möjliggör ett flexibelt och nära arbetssätt med våra kunder, samtidigt är vi tillräckligt många med bred kompetens för att hantera komplexa projekt. Resultatet bygger på dialogen med våra uppdragsgivare och den kreativitet detta samarbete skapar.
Vi erbjuder såväl strategisk rådgivning som tillgångsförvaltning och utveckling/projektledning för att därmed säkra kapitalet i fastigheten både på k...

Läs mer om RSD Retail på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY