Image
Maja Ivarsson tillträder rollen som ny vd på Nyréns Arkitektkontor den 1 aug.

Okidoki-vd blir ny vd på Nyréns Arkitektkontor

Karriär Maja Ivarsson blir Nyréns Arkitektkontors nya vd. Hon rekryteras för sitt affärsdriv i kombination med sina värderingar kring långsiktighet i både företagande och arkitektur, vilket är starka grundpelare i Nyréns företagskultur. Maja har tidigare varit vd på Okidoki och projektledningsföretaget Preopening.


Johan Knaust.

K2A tilldelas markanvisning i Stockholm

Bygg/Arkitektur Det stora projektet med att omvandla Örbyleden i södra Stockholm till den levande stadsgatan Örbystråket har inletts. K2A Knaust & Andersson Fastigheter har tilldelats en markanvisning som motsvarar 80 till 120 nya hyresbostäder i området. Bostadshusen kommer att byggas i trä. För att stödja kulturen och bidra till en mer levande stadsdel kommer bottenvåningarna att bli konstnärsateljéer.


Atrium Ljungberg hyr ut till Nyéns på Södermalm.

Nyréns till Atrium Ljungberg på Södermalm

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat ett hyresavtal med Nyréns Arkitektkontor som väljer att flytta sin verksamhet till Magnus Ladulåsgatan 63 på Södermalm, Stockholm. Nyréns kommer att hyra närmare 1 000 kvadratmeter kontor i fastigheten och flyttar in den 1 september 2020.


Hon blir ny vd för Nyréns Arkitektkontor

Bolag Nyréns Arkitekkontor internrekryterar sin nya vd.


Tomas Alsmarker.

Alsmarker lämnar Nyréns

Karriär Tomas Alsmarker går vidare efter fem år som vd för Nyréns Arkitektkontor.


Ulrika Bergström ny affärschef på Nyréns

Karriär Nyréns Arkitektkontor har rekryterat Ulrika Bergström som ny chef för affärsområdet Urbana Rum. Hon kommer närmast från Statsbygg i Oslo där hon varit avdelningsdirektör för Arkitektur- och Kulturminnessektionen.