Image
Peab bygger fler hus på anstalten i Sörbyn i Umeå.

Peab bygger fler hus på anstalten i Sörbyn

Bygg/Arkitektur Peab har fått uppdraget att bygga ytterligare ett hus för boende på anstalten i Sörbyn, söder om Umeå. Beställare är Specialfastigheter Sverige AB och kontraktssumman uppgår till 104 miljoner svenska kronor.


Umeå Sjukhus ska delvis byggas om av Peab.

Peab bygger om sjukhus i Umeå

Bygg/Arkitektur Peab har fått uppdraget att bygga om lokaler på Norrlands Universitetssjukhus (NUS) i Umeå. Beställare är Region Västerbotten och kontraktssumman uppgår till 297 miljoner svenska kronor.


Det nya polishuset i Kiruna.

Peab bygger polishus i Kiruna

Bygg/Arkitektur Peab får uppdraget att bygga Kirunas nya polishus. Beställare är LKAB och hyresvärd är SBB. Kontraktssumman uppgår till 430 miljoner kronor.


Kirunas kommande badhus.

Peab bygger badhus i Kiruna

Bygg/Arkitektur Peab har fått uppdraget att bygga ett nytt badhus i Nya Kiruna Centrum. Beställare är Kiruna Kommun genom WEGroup EPCM Projekt och kontraktssumman uppgår till 290 miljoner kronor.


Peab bygger för Trianon i Malmö.

Peab bygger hyresrätter i centrala Malmö

Bygg/Arkitektur Peab bygger för Trianon i Malmö och för AB Bostaden i Umeå.


Peab bygger ut Scandic Hotell i Luleå.

Peab bygger ut Scandic i Luleå åt Pandox

Bygg/Arkitektur Peab har fått uppdraget att bygga 112 nya hotellrum i Luleå. Beställare är Pandox och kontraktssumman uppgår till 130 miljoner kronor.


Jesper Göransson, vd för Peab.

Peab bygger kontorshus i Skellefteå

Bygg/Arkitektur Peab har fått uppdraget att bygga ett kontorshus i Skellefteå. Beställare är Skellefteå Industrihus AB och kontraktssumman uppgår till 144 miljoner kronor.


Umeås högsta bostadshus

Bygg Peab och HSB bygger Umeås högsta bostadshus i den nya stadsdelen Sandåkern. 89 bostadsrättslägenheter fördelade i två punkthus byggs i en första etapp. Det ena huset blir 52 meter högt och därmed Umeås högsta bostadshus.