Image
Stora Mälardagen
I dag stänger anmälan till torsdagens Stora Mälardagen på Elite Stora Hotellet i Örebro.

Stora Mälardagen: Allt om marknaden i Mälardalen – anmälan stänger i dag

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. Anmälan stänger i dag fredag – säkra din plats nu!


Stora Mälardagen
Anna Graaf, Anna K Johansson och Christian Wictorin.

Stora Mälardagen: Fokus på de stora frågorna proptech, hållbarhet och framtiden för retail

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. Ett stort fokus under dagen kommer att handla om de stora megatrenderna proptech och hållbarhet samt framtiden för retail. Anmälan stänger i övermorgon fredag – säkra din plats i dag!


Stora Mälardagen
Lennart Weiss pratar om den bostadspolitiska framtiden på Stora Mälardagen nästa torsdag den 19 maj på Elite Stora Hotellet i Örebro.

Stora Mälardagen: Weiss om bostadspolitiken efter valet

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. I en av punkterna under dagen får vi lyssna till Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke, på temat det bostadspolitiska läget efter valet.


Stora Mälardagen
Eva Lilja.

Stora Mälardagen: Den nya svenska industrin – Northvolts betydelse för Västerås

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. I en av punkterna under dagen får vi lyssna till Eva Lilja, näringslivsdirektör i Västerås, på temat Northvolts betydelse för Västerås.


Stora Mälardagen
Göran Dahlén, Jeanette Berggren, John Johansson och Per Johan Behrn diskuterar utmaningar och möjligheter i Örebro på Stora Mälardagen den 19 maj.

Stora Mälardagen: Fokus på framtida möjligheter i Örebro

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. I en av punkterna under dagen får vi möte ledande aktörer inom politik, näringsliv och samhällsbyggnad när de diskuterar Örebros framtid? Hur ser utmaningarna och möjligheterna ut och har ska de hanteras?


Stora Mälardagen
Lennart Weiss, Luis Gemzell och Maryrose David står för ett antal tunga analyser på Stora Mälardagen den 19 maj på Elite Stora Hotellet i Örebro.

Stora Mälardagen: Tunga analyser inleder dagen

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. Dagen inleds med en trio tunga analyser med fokus på makroekonomi, omvärldsläge, marknadens olika segment och bostadspolitiken efter valet.


Stora Mälardagen
Här på Elite Stora Hotellet i Örebro arrangeras Stora Mälardagen den 19 maj.

Stora Mälardagen: Notera 19 maj i kalendern!

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna.