Image

Fredrik Svensson hoppar av SBB:s styrelse

Bolag Styrelseledamoten Fredrik Svensson har meddelat styrelsen i Samhällsbyggnadsbolaget i Norden att han lämnar sitt uppdrag i SBB. Fredrik Svensson har varit styrelseledamot i bolaget sedan 2018 och representerar en av SBB:s största aktieägare, Arvid Svensson Invest.


Fredrik Svensson och Arvid Svensson Invest säljer sina samtliga stamaktier i Klövern.

Därför säljer Arvid Svensson allt i Klövern

Bolag För Fastighetssverige berättar Fredrik Svensson, vd i Arvid Svensson Invest, varför man valt att sälja alla sina stamaktier i Klövern – och vad man ska göra för pengarna.


LK flyttar till större lokaler i Malmö

Uthyrning LK flyttar sitt regionkontor för södra Sverige till en nybyggd fastighet i Malmö. Det nya kontoret omfattar nästan 2 000 kvadratmeter.


Därför lämnar Fredrik Svensson Klövern

Bolag För Fastighetssverige förklarar Fredrik Svensson varför han avböjer omval i Klövern samtidigt som han avser att sitta kvar i Balder: ”Dags att fokusera på annat”.

Flera förändringar i Klöverns styrelse

Bolag Fredrik Svensson, vd i Arvid Svensson Invest som är största ägare i Klövern efter Rutger Arnhult och Corem, har avböjt omval till Klöverns styrelse.


Flera förändringar i Klöverns styrelse

Bolag Fredrik Svensson, vd i Arvid Svensson Invest som är största ägare i Klövern efter Rutger Arnhult och Corem, har avböjt omval till Klöverns styrelse.


Gunnar Wrede intervjuar Fredrik Svensson.

Fredrik Svensson om Klövern, Västerås och obs-klasser

Bolag Fredrik Svensson, storägare och styrelseledamot i Klövern och Balder, berättar i en öppenhjärtig intervju om försäljningen i Klövern, onoterade satsningar, vilket börsbolag han köpte aktier i senast – och stjäl ett intressant David Mindus-citat.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås

Exklusiv intervju: Fredrik Svensson – dold makthavare i fastighetsbranschen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Fredrik Svensson är vd i det familjeägda investmentbolaget Arvid Svensson AB från Västerås som med stora poster i Balder och Klövern tillhör branschens dolda makthavare. På Branschens mötesplats i Västerås den 29 mars hör du honom i en exklusiv intervju.


Därför storsäljer Svensson i Klövern

Bolag Arvid Svensson Invest sålde mer än hälften av aktierna i Klövern i förra veckan och är inte längre största ägare i bolaget.


Balder föreslås få emittera fem miljoner preferensaktier

Bolag Inför Balders årsstämma föreslås att styrelsen ska få mandat att det närmaste året få emittera fem miljoner preferensaktier. Detta innebär att Balder den här vägen kan ta in cirka 1,3 miljarder kronor.


Corems CFO in i Klöverns styrelse

Bolag På Klöverns årsstämma valdes Corems CFO Eva Landén in i styrelsen.