Image
Alfred Eklöf och Didde Maria Kristiansen.

NREP tar in två nya partners

Bolag Svenske Alfred Eklöf är en av två nya partners i den nordiska fastighetsinvesteraren NREP. Han ansvarar för den långsiktiga och växande fonden NREP Income+ och han är även investeringsansvarig för NREP:s logistikfastigheter. Även danska Didde Maria Kristensen, chef för investor relations, är ny partner i NREP.


Jan Vapaavuori.

NREP rekryterar avgående borgmästare

Bolag Den nuvarande borgmästaren för Helsingfors, Jan Vapaavuori, kommer att ansluta till NREP för att vidare stärka bolagets arbete inom stadsutveckling. Vapaavuori kliver in i rollen som senior rådgivare efter att hans uppdrag som borgmästare avslutas i augusti. Hans arbete kommer att spänna över NREP:s alla geografiska marknader för att främja nya lösningar som kan möta stora urbana utmaningar, såsom klimatförändringar och infrastrukturutmaningar.


Henrik Skak Bender.

NREP tar in ny partner och nordisk COO

Karriär Henrik Skak Bender blir nordisk COO och partner i NREP. Han kommer närmast från rollen som group CFO på WS Audiology.


Han blir ny vd för NREP

Bolag NREP utser efterträdare till Mikkel Bülow-Lehnsby.


NREP-bolag köper Selstor

Transaktioner Pelican Self Storage, som ägs av Nordic Real Estate Partners och M3 Capital Partners, köper selfstorageföretaget Selstor.