Image
Quartiers hotellverksamhet ska tredubblas om vd Marcus Johansson Prakt får bestämma.

Quartiers drömmer om spansk game changer

Bygg/Arkitektur På solkusten i Marbella har nu Quartiers Properties planer på att tredubbla sitt hotellområde. Planen har hela tiden varit att man skulle växa och nu väntas positiva besked i den riktningen från kommunen. Marcus Johansson Prakt, vd för Quartiers, berättar för Fastighetssverige om den ökande investeringsviljan i Spanien och vad utvidgningen kommer innebära för dem som bolag.


Marcus Johansson Prakt, vd för Quartiers Properties.

Quartiers tar viktigt steg mot nytt hotell i Marbella

Bygg/Arkitektur Quartiers Properties har efter dialog med Marbella kommun inkommit med förslag om utveckling av projekten Centro Forestal Sueco och Boho Club Marbella, som tillsammans består av cirka 41 200 kvm markyta på Golden Mile i Marbella, en av de mest attraktiva adresserna för hotell i Spanien.


Boho Club i Marbella.

Quartiers Properties utökar i anslutning till Boho Club i Marbella

Transaktioner Quartiers Properties tillträder en tomt om cirka 3 800 kvadratmeter i anslutning till Boho Club i Marbella. Avsikten är framtida expansion av verksamheten.


Quartiers Properties vd Marcus Johansson Prakt är optimistisk inför våren och sommaren i Marbella nu när restriktionerna lättat. Bland annat öppnar bolaget återigen upp flaggskepps-hotellet Boho Club för gäster.

Stark optimism hos Quartiers efter lättade restriktioner

Bolag Quartiers Properties kronjuvel Boho Club i Marbella har varit stängd i drygt två månader efter att Spanien införde tuffare coronarestriktioner i slutet av januari. Nu har dock situationen lättat och Boho Club kan återigen öppna upp för hotell- och restauranggäster. För Fastighetssverige berättar vd:n Marcus Johansson Prakt om en stark påsk som väntar och hur bolaget förbereder sig på en rejäl anstormning av gäster under sommaren.


Marcus Johansson Prakt, vd för Quartiers Properties.

Quartiers påverkas av utökade coronarestriktioner

Bolag De nya utökade coronarestriktionerna innebär att all icke väsentlig verksamhet i Marbella kommun måste stängas ner i minst två veckor. Därtill förbjuds resor till och från majoriteten av alla kommuner i Andalusien inklusive Marbella. Med anledning av det så har bolaget bedömt att det är mer lönsamt att tillfälligt stänga Boho Club eftersom restriktionerna i så stor omfattning påverkar kundunderlaget.


Marcus Johansson Prakt, vd för Quartiers Properties.

Quartiers känner vaccin-optimismens vindar på solkusten

Bolag Storbritannien kommer att påbörja vaccinering av sin befolkning under nästa vecka – ett besked som Quartiers Properties vd Marcus Johansson Prakt tror kommer lyfta hotell-, restaurang-, och fastighetsförsäljningen på den spanska solkusten där bolaget är verksamt. För Fastighetssverige berättar han mer om framtidshoppet och bolagets tuffa 2020.


Quartiers köper tre fastigheter i Marbella

Transaktioner Quartiers Properties köper tre intilliggande fastigheter, kända som Centro Forestal Sueco, belägna på Golden Mile i Marbella, Spanien.