Image

Ingela Lindh lämnar Stockholmshem

Karriär Stockholmshems vd Ingela Lindh blir ny biträdande stadsdirektör och vd för Stockholms Stadshus, som är moderbolag för Stockholmshem och stadens övriga bolag.
Publicerad den 22 Oktober 2014
Ingela Lindh. Bild: Stockholmshem
Ingela Lindh.

Den nya rollen innebär bland annat att leda och följa upp både bolagens och förvaltningarnas arbete med stadens bostadsbyggande, upprustningar och infrastruktur.

De nya uppdragen innebär att Ingela Lindh lämnar Stockholmshem omgående.

- Det ska bli fantastiskt roligt och intressant. Det här är frågor som jag verkligen brinner för och som jag har arbetat med både under min tid som stadsbyggnadsdirektör och som vd för Stockholmshem, säger Ingela Lindh.

- Det har varit fem lärorika och roliga år på Stockholmshem med mycket förnyelsearbete, och jag är glad över att kunna ha täta kontakter med bolaget även i min nya roll framöver.

Mikael Källqvist blir tillförordnad vd under rekryteringen av ny vd för Stockholmshem.

Han är idag chef för företagets Bygg & Teknik-avdelning och har lång erfarenhet inom olika roller på Stockholmshem.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige