Image

Hon blir ny vd på Fastighetsägarna GFR

Karriär Charlotte Andersson blir ny vd för Fastighetsägarna GFR.
Publicerad den 23 November 2012

- Jag är oerhört glad och stolt över förtroendet jag fått. Jag ser mycket fram emot att tillsammans med våra duktiga medarbetare och våra medlemmar få driva frågor som är viktiga för oss, säger hon.

Beslutet fattades på Fastighetsägarna GFR:s ordinarie styrelsemöte 20 november. Hon efterträder Lennart Alexandersson som går i pension. Vd-skiftet kommer att ske i samband med ordinarie föreningsstämma den 10 april 2013.

Fram tills dess ska Charlotte Andersson ha fullt fokus på att jobba med årets hyresförhandlingar som nu är i sin mest intensiva fas.

- Jag är väldigt tillfreds med att vi kunnat göra en internrekrytering och ser fram emot ett nära samarbete med den nya ledningen säger Lars-Erik Jansson, ordförande för Fastighetsägarna GFR.

Charlotte Andersson tillträdde som chefsjurist på Fastighetsägarna GFR i mars 2009, hon blev sedan affärsverksamhetschef 2010. Hon har tidigare arbetat som advokat på affärsjuridisk byrå i fem år. Charlotte Andersson har författat tre böcker inom fastighetsjuridik som getts ut på Norstedts förlag och som används i det dagliga arbetet av Fastighetsägarnas medlemmar. Hon har tre år i rad blivit nominerad till en av Sveriges unga kvinnliga ledare av chefsorganisationen Ledarna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige