Image

Ny ordförande för Aff

Bolag Charlotte Axelsson är ny ordförande i Aff – forum för förvaltning och service. Hon tar nu över efter Lennart Andersson, Fasticon, som efter många år nu ville lämna över ordförandesysslan.
Publicerad den 25 April 2012
Charlotte Axelsson. Bild: Aff. Bild: Aff
Charlotte Axelsson. Bild: Aff.

I den nya och något större styrelsen, har ytterligare fem nya ledamöter valts in.

Charlotte Axelsson har en lång karriär i ledande positioner inom såväl
fastighetsbranschen som bygg- och fastighetsfrågor i offentlig förvaltning. Hon har senast under sju år varit vd för HSB Stockholm, ett uppdrag hon formellt lämnade dagen innan hon valdes vid Aff:s årsstämma. Hon är sedan 2010 också styrelseordförande i Vasallen.

– Det känns verkligt spännande att få vara med och föra utvecklingen vidare för den viktiga roll som Aff har, säger Charlotte Axelsson. Jag lämnar det direkt operativa yrkeslivet, men får nu ett både hedrande och viktig uppdrag. Affs roll och uppgift är betydelsefull för hela fastighetsbranschen, men också som aktör i ett brett ekonomiskt samhällsintresse, betonar hon.

Charlotte Axelsson har utöver vd för HSB Stockholm också varit vd i Svenska Bostäder, Familjebostäder och Arsenalen. Hon utsågs år 2005 av Fastighetsägarna till ”Årets kvinnliga förebild i fastighetsbranschen”.

Nya ledamöter i styrelsen är också Saija Thacker, teknisk direktör på Locum, Klas Tocklin, regionchef för Facility Management inom YIT Sverige, Rikard Silverfur, näringspolitisk expert på Fastighetsägarna Sverige, Petter Jurdell, chef för fastighetsutveckling på Sabo samt Per Ollas, Affärsområdeschef på Fasticon.

Aff är ett branschforum för verksamma inom fastighetsägande, fastighetsförvaltning, Facility Management och Facilities Services i Sverige. Föreningen är huvudman för Aff-konceptet som ger tydliga spelregler och väl fungerande avtal i branschen. Aff utför också fastighetsbranschens yrkesauktorisation av fastighetsförvaltare, Property och Facility Managers.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige