Image

Ny medarbetare till Prologis i Göteborg

Bolag Monika Larland blir ny property manager på Prologis. Hennes uppgift blir att ytterligare stärka Prologis långsiktiga kundrelationer och att bidra till att vidareutveckla företagets erbjudanden.
Publicerad den 30 September 2015
Monika Larland blir ny property manager på Prologis i Göteborg. Bild: Prologis
Monika Larland blir ny property manager på Prologis i Göteborg.

Monika kommer närmast från rollen som fastighetsförvaltare på Hestia Fastghetsförvaltning AB och är med sin gedigna erfarenhet en värdefull pusselbit i Prologis fortsatta expansion på den nordiska marknaden.

Det gångna året har Prologis säkerställt flertalet stora affärer och ser en fortsatt stark tillväxt i både Stockholmsregionen och södra Sverige.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Prologis Norden på Branschguiden

Prologis, med huvudkontor i USA, är den ledande globala leverantören av logistikfastigheter. Företaget äger och förvaltar omkring 63,9 miljoner kvadratmeter moderna logistikfastigheter i 19 länder världen över. Prologis logistikparker ligger alltid i närheten av flygplatser, hamnar och/eller motorvägar för bästa transportmöjligheter.

I Sverige äger och förvaltar Prologis cirka 483,000 kvadratmeter. Prologis Norden har varit aktivt på den nordiska marknaden sedan 2002.

Läs mer om Prologis Norden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY