Image

Novi hyr ut till Workaround

Uthyrning Novi Real Estate välkomnar kontorshotellet Workaround som hyr 3 329 kvadratmeter högst upp i fastigheten Brädstapeln 13 på Fleminggatan 20 i Stockholm.
Publicerad den 5 Juni 2018
Annons
Image

Uthyrningen har skett på uppdrag av Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv. Workaround kommer genom detta hyreskontrakt hyra två plan till sin kontorshotellsverksamhet. Workaround erbjuder digitala förmedlingstjänster av kontor och flexibla kontorslösningar.

– Vi är väldigt glada och förväntansfulla över Workarounds etablering i fastigheten. Denna uthyrning ligger i linje med de flexibla kontorsbehov vi ser öka hos företag. Genom att samarbeta med Workaround kan vi tillsammans skapa möjlighet för kortare hyresperioder och flexibla lösningar. Läget är perfekt för verksamheten med närhet till tunnelbana, bussförbindelser och centralstationen. Etableringen är också mycket positiv för platsen och kommer att bidra till mer liv och rörelse i området och kring fastigheten, säger Alexander Johansson, uthyrare på Novi Real Estate.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggeneralen: "Wanngård (S) kallar mig blåslampa"

Karriär Stockholm nya Byggeneral ska hålla byggtakten uppe trots den vinglande ekonomin. Oscar Lavelid är personen som fått uppdraget att från årsskiftet styra och samordna stadsutvecklingen i Stockholm. Han berättar om både ansvaret och vilken stadsdel som har den mest spännande utvecklingen att vänta.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige