Image

Novi hyr ut till Workaround

Uthyrning Novi Real Estate välkomnar kontorshotellet Workaround som hyr 3 329 kvadratmeter högst upp i fastigheten Brädstapeln 13 på Fleminggatan 20 i Stockholm.
Publicerad den 5 Juni 2018

Uthyrningen har skett på uppdrag av Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv. Workaround kommer genom detta hyreskontrakt hyra två plan till sin kontorshotellsverksamhet. Workaround erbjuder digitala förmedlingstjänster av kontor och flexibla kontorslösningar.

– Vi är väldigt glada och förväntansfulla över Workarounds etablering i fastigheten. Denna uthyrning ligger i linje med de flexibla kontorsbehov vi ser öka hos företag. Genom att samarbeta med Workaround kan vi tillsammans skapa möjlighet för kortare hyresperioder och flexibla lösningar. Läget är perfekt för verksamheten med närhet till tunnelbana, bussförbindelser och centralstationen. Etableringen är också mycket positiv för platsen och kommer att bidra till mer liv och rörelse i området och kring fastigheten, säger Alexander Johansson, uthyrare på Novi Real Estate.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige