Image
Lager 157 förlänger hyresavtal på tio orter med Svenska Handelsfastigheter.
Lager 157 förlänger hyresavtal på tio orter med Svenska Handelsfastigheter. Bild: Lager 157

Lager 157 förlänger hyresavtal på tio orter

Uthyrning Svenska Handelsfastigheter har förlängt sina hyresavtal med Lager 157 med sex år på tio orter runt om i Sverige. Därtill väljer Lager 157 att hyra av Svenska Handelsfastigheter i samband med kedjans etablering i Båstad våren 2024. De totalt elva hyresavtalen omfattar knappt 20 900 kvadratmeter handelsyta.
Publicerad den 9 Januari 2024

Thomas Holm, vd för Svenska Handelsfastigheter kommenterar:
– Vi är mycket glada att få fortsätta vårt långa samarbete med Lager 157. De attraherar med sitt starka varumärke stora kundflöden till handelsplatserna där de är etablerade. Tack vare vår långa relation med Lager 157 har vi god förståelse för deras behov och vi ser verkligen fram emot att fortsätta och ytterligare stärka vårt samarbete.

Under våren 2024 öppnar Lager 157 en butik vid handelsplatsen Entré Båstad, som Svenska Handelsfastigheter förvärvade 2022.
– Tillsammans fortsätter vi bygga starka handelsplatser på befintliga orter samtidigt som vi adderar med ny butik i Båstad, en för oss spännande ort där vi ser stor potential för vårt varumärke. Glädjande är också att vi nu tillsammans med Svenska Handelsfastigheter uppdaterar samtliga hyresavtal med grön bilaga som linjerar med vårt långsiktiga hållbarhetsarbete, säger Stefan Palm, vd för Lager 157.

Lager 157:s övriga tio butiker hos Svenska Handelsfastigheter är lokaliserade i Kristianstad, Halmstad, Kalmar, Alingsås, Södertälje, Kungens Kurva söder om Stockholm, Valbo, Sundsvall, Umeå och Luleå. De nya hyresavtalen löper till och med den 31 december 2029. Hyresavtalet i Båstad löper på sju år.

– Det är glädjande att befästa vårt samarbete med ännu en Lager 157-butik. Vi tror att den kommer att bidra signifikant till handelsplatsens attraktionskraft, tillägger Thomas Holm.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige