Image

Första hyresgästerna klara till Galjaden och CA i Tornby

Uthyrning I januari köpte Galjaden Fastigheter Glasbiten 2 i Linköping tillsammans med CA Fastigheter. Nu är de två första hyresgästerna klara.
Publicerad den 4 April 2014

Det är Dahl och Bevego som har tecknat avtal för varsin butik. De två butikerna blir totalt cirka 4 500 kvadratmeter och kommer att stå klara under första kvartalet 2015.

- Det är väldigt roligt att vi så snart efter markförvärvet kan ha inflyttning för de första hyresgästerna och med tanke på det strategiska läget så hoppas vi självklart kunna exploatera resterande markyta inom kort. Det ska bli mycket intressant att följa både Dahl och Bevegos utveckling i moderna och skräddarsydda lokaler, säger Galjadens vd Martin Hansson.

- Både Dahl och Bevego expanderar och vi ser kontinuerligt över våra lokaler så att vi håller en god standard gällande sortiment, närhet till kund och erbjuder bra infrastruktur som parkering, säger Tomas Johansson, vd för Dahl Sverige.

- Det ska vara lätt att ta sig till våra butiker och vi ska finnas i anslutning till platser där våra kunder rör sig. Under de senaste åren har Dahl och Bevego dessutom etablerat sig i samma byggnad på flera orter och det ger kunderna möjlighet till att samordna sina inköp, avslutar Tomas Johansson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige