Image

Första hyresgästerna klara till Galjaden och CA i Tornby

Uthyrning I januari köpte Galjaden Fastigheter Glasbiten 2 i Linköping tillsammans med CA Fastigheter. Nu är de två första hyresgästerna klara.
Publicerad den 4 April 2014

Det är Dahl och Bevego som har tecknat avtal för varsin butik. De två butikerna blir totalt cirka 4 500 kvadratmeter och kommer att stå klara under första kvartalet 2015.

- Det är väldigt roligt att vi så snart efter markförvärvet kan ha inflyttning för de första hyresgästerna och med tanke på det strategiska läget så hoppas vi självklart kunna exploatera resterande markyta inom kort. Det ska bli mycket intressant att följa både Dahl och Bevegos utveckling i moderna och skräddarsydda lokaler, säger Galjadens vd Martin Hansson.

- Både Dahl och Bevego expanderar och vi ser kontinuerligt över våra lokaler så att vi håller en god standard gällande sortiment, närhet till kund och erbjuder bra infrastruktur som parkering, säger Tomas Johansson, vd för Dahl Sverige.

- Det ska vara lätt att ta sig till våra butiker och vi ska finnas i anslutning till platser där våra kunder rör sig. Under de senaste åren har Dahl och Bevego dessutom etablerat sig i samma byggnad på flera orter och det ger kunderna möjlighet till att samordna sina inköp, avslutar Tomas Johansson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige