Image

De är bäst i Skåne

Öresund I torsdags genomfördes Öresundsinstitutets konferens Real Estate Öresund. Skånes bästa konsulter inom områdena transaktionsrådgivning, värdering, förvaltning och lokaluthyrning korades.
Publicerad den 6 Februari 2012

Vinnarna blev:

Transaktionsrådgivning: Catella.

Värdering: NAI Svefa.

Förvaltning: Riksbyggen.

Lokaluthyrning: Relier.

Transaktionsjuridik: Lindahl.

– Vi gläds naturligtvis åt att vårt arbete uppmärksammas på detta sätt. Det är ett kvitto på att vi har en stark position i Skåne genom våra kontor i Malmö och Helsingborg, inte minst inom fastighetssektorn. Dessutom ger det oss lite extra energi i vårt fortsatta arbete med att ytterligare vässa vårt erbjudande, säger Johan Herrström, managing partner för Lindahl i Malmö.

Juryn bestod av fastighetsdirektör Börje Klingberg, Malmö stad, vicerektor Eva Engquist, Malmö högskola samt vd Stefan Lindvall, Fastighetsägarna Syd.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY