Image
Arcona anpassar för Elgiganten i Urban Escape.
Arcona anpassar för Elgiganten i Urban Escape.

Arcona bygger ny Elgiganten-butik

Bygg/Arkitektur Arcona har fått ytterligare uppdrag av AMF Fastigheter att omvandla befintliga lokaler om 1 400 kvadratmeter till ny butiksyta för Elgiganten i korsningen Hamngatan-Regeringsgatan (kv Trollhättan 30). Hyresgästanpassningen som startat i augusti ska vara färdigställd till slutet av december 2021.
Publicerad den 21 September 2021

Elgiganten som är ny hyrestagare utmanar butiksdöden och öppnar en tongivande flaggskeppsbutik som skall stärka shoppingupplevelsen inom teknik och hushållsprodukter.

– Arconas samarbete med AMF Fastigheter fungerar mycket bra och vi är stolta och glada för det fortsatta förtroendet att få utveckla deras fastigheter till moderna och funktionella lokaler på en av stadens mest attraktiva platser, säger Fredrik Wallentin, projektchef Arcona.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige