Image
Kvarteret Pireus.

AF Bostäder och Wästbygg uppför 223 nya studentlägenheter i Lund

Bygg/Arkitektur AF Bostäder har tecknat entreprenadavtal med Wästbygg om att bygga kvarteret Pireus, med 223 studentlägenheter, som en del av AF Bostäders expansion på Kämnärsrätten i Lund. Lägenheterna ska vara inflyttningsklara under hösten 2023 och ordervärdet är 180 miljoner kronor.


Wästbygg uppför 61 bostäder i Lund.

Wästbygg uppför 61 bostäder i Lund

Bygg/Arkitektur Wästbygg har tecknat avtal med Goda Vattnet Projekt AB om att bygga 61 bostäder i Lund. Huvudmännen bakom projektbolaget är Paulssons Fastigheter och arkitektfirman Siegel. Det Goda Vattnet, som bostadsprojektet heter, ska uppföras i utvecklingsområdet Brunnshög och ordervärdet är 123 miljoner kronor. Av de 61 bostäderna är 49 lägenheter och tolv staplade radhus.


Wästbygg bygger hyresrätter åt Junehem.

Wästbygg bygger hyresrätter åt Junehem

Bygg/Arkitektur Wästbygg har vunnit en offentlig upphandling om att uppföra hyresrätter åt Jönköpings kommuns bostadsbolag Junehem i Taberg söder om Jönköping.


Asecs entré, ombyggd i första etappen.

Alecta bygger om Asecs – Wästbygg får bygguppdraget

Bygg/Arkitektur Alecta investerar 400 miljoner kronor i en andra ombyggnadsetapp av köpcentrumet Asecs i Jönköping. Wästbygg får bygguppdraget, precis som i första etappen.


Johannes Hellsing.

Wästbygg rekryterar från Stena

Bolag Johannes Hellsing anställs som ny arbetschef på Wästbygg.


Mohamed Kiswani.

Wästbygg rekryterar från Forsen

Karriär Wästbygg har rekryterat Mohamed Kiswani som ny chef för entreprenadverksamheten i region Väst. Mohamed Kiswani arbetar idag på Forsen AB som affärsenhetschef och tillträder sin nya tjänst i början av juni.


Hon blir ny vd för Wästbygg

Bolag Entreprenadbolaget Wästbygg rekryterar ny vd.