Image
Hedi Kurda och Roger Ekström.

Roger Ekström om intåget hos snabbväxaren: "Sticker ut lite"

Bolag Erfarne fastighetsprofilen Roger Ekström går in som ny styrelseordförande i den snabbväxande uthyrningsplattformen Homeq. Här berättar han om vad som lockar med uppdraget, hur han ser på företagets potential och hur de ska ta sig an nästa tillväxtfas.


Hedi Kurda och Roger Ekström.

Roger Ekström ny styrelseordförande i Home Q

Bolag Den snabbväxande uthyrningsplattformen för fastighetsbolag, Home Q, tillsätter fastighetsprofilen Roger Ekström som ny styrelseordförande. Detta som ett led i att professionalisera styrelsen och förbereda bolaget inför nästa tillväxtfas.


Andreas Wilsén och Roger Ekström

Roger Ekström ordförande i Wilzéns

Bolag Byggbolaget Wilzéns tar in Roger Ekström, med lång erfarenhet från Lundbergs, som styrelseordförande.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Tommy Svärd, Elenore Pellams, Lars Löfgren och Roger Ekström.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: De lokala aktörerna om marknadsläget

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 31 januari hålls Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Bland annat kommer en namnkunnig lokal panel att diskutera läget på marknaden.


Roger Ekström blir Swedbank-chef

Karriär Häromdagen meddelades att Roger Ekström lämnar Fastighets AB LE Lundberg. Nu står det klart att han byter bransch och antar rollen som chef för affärsenheten Linköping med kringliggande kontor i Swedbank.


Roger Ekström lämnar Lundbergs

Karriär Efter 19 år på olika tjänster inom Lundbergs väljer nu Roger Ekström att lämna sina befattningar som Kommunikationsdirektör i LE Lundbergföretagen AB samt vice vd i Fastighets AB LE Lundberg.


Lundbergs hårda kritik mot Nobel Center

Juridik Lundbergs spar inte på krutet i sitt överklagande av Nobel Center. Bland annat menar man att kommunen har lämnat vilseledande och direkt felaktiga uppgifter.


Passagen blir Destinationen

Bygg/Arkitektur De publika delarna av kvarteret Ansvaret i Jönköping byter namn från Passagen till Destinationen.


Roger Ekström, Mikael Forkner och Sören Arfwidsson.

Kontorsläget diskuteras på Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland En trio kunniga branschföreträdare diskuterar läget för kommersiella fastigheter på Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland.


Fastighetsbolag inför rökförbud i lägenheterna

Bolag Ett stort fastighetsbolag har tagit fram nya hyresavtal med en klausul som innebär rökförbud, både i lägenheten och på balkongen.


Skandia flyttar till Lundbergs nybygge i Linköping

Uthyrning Lundbergs har tecknat ett hyresavtal med Skandia som flyttar sin kundserviceverksamhet för banken till kvarteret Bokbindaren i centrala Linköping.


KPMG till Lundbergs nybygge i Linköping

Uthyrning Lundbergs har tecknat ett femårigt hyresavtal om 800 kvadratmeter med revisionsbyrån KPMG i projektet Bokbindaren i centrala Linköping.


Lundbergs hyr ut i Norrköping

Uthyrning Lundbergs hyr ut till Systembolaget i centrala Norrköping. Apoteket Hjärtat finns i dag i lokalerna, och flyttar till nya lokaler i Lindens köpcentrum.


Lundbergs hyr ut hel fastighet i Norrköping

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat ett tioårigt hyresavtal på 10 000 kvadratmeter vilket innebär att man hyr ut en hel fastighet.


Lundbergs tecknar avtal
och bygger nytt i Linköping

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat ett hyresavtal om 3 650 kvadratmeter och påbörjar därmed bygget av en kontorsfastighet centralt i Linköping.