Image
Patrik Arnqvist, regionchef på Fastpartner.

Fastpartner: Räknar med ytterligare 20-25 000 nya kvadratmeter

Bolag Fastpartner gör en affär med snabbväxaren och berättar för Fastighetssverige om framtidsplanerna för Kista.


Dragarbrunn 10:3.

Fastpartner köper i centrala Uppsala

Transaktioner Fastpartner har förvärvat fastigheten Dragarbrunn 10:3 i Uppsala av Skandia. Fastigheten har en uthyrningsbar yta om cirka 14 700 kvadratmeter och de årliga hyresintäkterna uppgår till cirka 27 miljoner kronor.


Tre nya hyresgäster till Märsta Centrum

Uthyrning Fastpartner har tecknat nya hyresavtal med Intersport, Dressmann och Espresso House i Märsta Centrum. Avtalet med Intersport omfattar en butikslokal på 1 300 kvadratmeter, avtalet med Dressmann omfattar en butikslokal på 350 kvadratmeter och avtalet med Espresso House omfattar ett café för 100 gäster på torget i Märsta Centrum. Inflyttning är planerad till våren 2017.


Fastpartner hyr ut till H&M i Märsta

Uthyrning Fastpartner har tecknat ett hyresavtal med H&M omfattande en butikslokal på 2 900 kvadratmeter i två plan i Märsta centrum.


Fastpartner hyr ut i Kista

Uthyrning Fastpartner har i sitt Kista-bestånd tecknat ett flertal nya hyresavtal med bland annat Brady, Diagona, Great Security, Perific Technologies och Proffssystern.


Fastpartner tar Lindex till Märsta Centrum

Uthyrning Fastpartner har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med Lindex Sverige AB i Märsta Centrum. Hyresavtalet omfattar cirka 770 kvadratmeter och inflyttning är planerad till våren 2017.


Fastpartner utvecklar Märsta Centrum

Bygg/Arkitektur Fastpartner uppför en ny byggnad på 7 000 kvadratmeter invid torget i Märsta Centrum. Fastpartner har tecknat avtal om Ica Kvantum på 3 200 kvadratmeter.


Fastpartner hyr ut i Märsta

Uthyrning Fastpartner hyr ut 700 kvadratmeter till flera olika aktörer i Märsta Centrum.