Image
Sagax vd David Mindus.

Sagax investerar 775 miljoner i åtta transaktioner

Transaktioner Sagax har genom åtta separata transaktioner förvärvat fem fastigheter i Finland, tre fastigheter i Paris, tre fastigheter i Nederländerna och en fastighet i Stockholm. Den sammanlagda anskaffningskostnaden uppgår till motsvarande 775 miljoner kronor.


Heimstaden köper 673 nederländska bostäder.

Heimstaden köper 673 bostäder i Nederländerna

Transaktioner Heimstaden köper 673 bostäder i den nederländska provinsen Noord-Holland av Mooiland.


Cristian Fladeland.

Heimstaden i ny nederländsk affär – köper för 4,1 miljarder kronor

Transaktioner Heimstaden gör veckans andra förvärvet i Nederländerna – köper 2 023 bostäder för 4,1 miljarder kronor.


Patrik Hall.

Heimstaden utökar sin nederländska portfölj

Transaktioner Heimstaden expanderar sin nederländska portfölj genom förvärv av 142 bostäder från Damborg. Förvärvet för cirka 44 miljoner euro har slutförts.


David Mindus.

Sagax köper för 439 miljoner

Transaktioner Sagax har genom sex separata transaktioner förvärvat 17 fastigheter i Nederländerna och 14 fastigheter i Barcelona. Den sammanlagda investeringen uppgår till motsvarande 439 miljoner kronor.


Anders Nissen.

Pandox köper hotell för 900 miljoner

Transaktioner Pandox har ingått avtal om förvärv av två hotellfastigheter inklusive drift i Haag i Nederländerna och Hannover i Tyskland med totalt 421 rum. Totalt transaktionsvärde uppgår till cirka 83 miljoner euro, motsvarande cirka 902 miljoner kronor, exklusive minoritet.


Patrik Hall.

Heimstaden köper för 14,6 miljarder i Nederländerna

Transaktioner Heimstaden har avtalat om att förvärva fastigheter i Nederländerna för 1,4 miljarder euro, motsvarande cirka 14,6 miljarder kronor, överlåta fastigheter och avtal om produktion av fastigheter i Danmark och Sverige till ett värde av 16 miljarder kronor till koncernbolaget Heimstaden Bostad.


Catella köper fastighetsrådgivare i Nederländerna

Bolag Catella etablerar sig i Nederländerna genom köp av en nederländsk fastighetsrådgivare.


Sagax köper för 400 miljoner i Nederländerna

Transaktioner Sagax har avtalat om förvärv av sex fastigheter i Terneuzen i Nederländerna. Den sammanlagda anskaffningskostnaden uppgår till motsvarande 400 miljoner kronor.