Image
Gabriella Månsson Hammond.

Alecta Fastigheter rekryterar marknadsområdeschef till Nacka strand

Karriär Under hösten 2021 tog Alecta Fastigheter hem förvaltningen och utvecklingen för merparten av sina fastigheter i Stockholm. Alecta Fastigheter fortsätter nu sin tillväxtresa i Stockholm och rekryterar ett helt nytt team till Nacka Strand. Teamet ska stå redo att ta hem förvaltningen den 1 februari 2023. Nu rekryteras Gabriella Månsson Hammond som marknadsområdeschef för Nacka strand.


Tobin Properties befintliga bostadsområde 5 Hus i Nacka.

Tobin Properties har beredskap för alla tänkbara scenarier

Bolag Företagets finanschef uppdaterar kring affärsläget och beskriver för Fastighetssverige hur de går vidare med Nacka strand-projektet.


Nacka Strand.

Alecta omvandlar kontor i Nacka strand

Bolag Grönt ljus för pensionsjättens planer på nytt användningsområde för nio av 13 våningar i kolossen i Nacka strand.


Sail Racing etablerar showroom i Nacka strand.

Sail Racing öppnar hos Oscar

Uthyrning Det svenska seglarmärket Sail Racing väljer Nacka strand när de etablerar ett nytt showroom i Stockholm. Med huvudkontoret kvar på västkusten öppnar klädmärket en ny filial hos Oscar Properties.


Andreas Holmberg.

Patriam köper i Nacka strand

Transaktioner Patriam förvärvar fastigheten Sicklaön 13:136 i Nacka strand av Carlyle Group och gör därmed sitt första förvärv i Nacka kommun. Detaljplanen har vunnit laga kraft och möjliggör en nyproduktion där samtliga bostäder får en unik vattenkontakt med utsikt över Stockholms hamninlopp och Djurgården.


Tobin Properties tillträder byggrätter i Nacka strand

Bostäder Detaljplan 3 i Nacka strand har fastställts av mark- och miljööverdomstolen. Det innebär att Tobin Properties tillträder byggrätter som tillsammans omfattar cirka 400 bostäder.


Oscar Properties storköper av Carlyle

Transaktioner Oscar Properties köper byggrätter för bostäder samt kommersiella fastigheter i Nacka strand av Carlyle. Köpeskillingen uppgår totalt till 583,7 miljoner kronor och byggrättspotentialen bedöms till omkring 500 bostäder.


Oscar Properties köper hela No 4 i Nacka strand

Transaktioner Oscar Properties köper resterande 50 procent av projektet No 4 av Carlyle.


BSK Arkitekter tar nästa steg i Nacka Strand

Bygg/Arkitektur Nu tas nästa steg i omvandlingen av Nacka Strand. Två kontorsbyggnader som tidigare huserat bland andra Ericsson och Apoteket ska konverteras till 270 lägenheter. BSK Arkitekter har arkitektansvaret för hela Nacka Strandprojektet.


Nytt kontorskoncept i Nacka strand

Bolag Club Office kallas det nya kontorskonceptet i Nacka strand som tagits fram för företag som inte vill arbeta på ett vanligt kontor.


Nacka Strand

Konvertering till bostäder i Nacka strand

Bostäder Ett programförslag som innebär att 1 500 nya bostäder skapas i Carlyles Nacka strand har nu tagits fram.


Carlyle hyr ut till Arbestförmedlingen i Nacka Strand.

Carlyle hyr ut i Nacka Strand

Uthyrning Carlyle hyr ut 1500 kvadratmeter i Nacka Strand till Arbetsförmedlingen som flyttar från nuvarande lokaler i Nacka Forum.


Klövern i storuthyrning i Kista

Uthyrning Klövern hyr ut 10 700 kvadratmeter kontor i Kista på ett tioårigt kontrakt.


Nordic PM får uthyrningsuppdrag i Nacka Strand

Uthyrning Nordic PM får, i samarbete med TAM Asset Management, ansvar för uthyrning av lokaler om sammanlagt 20 000 kvadratmeter i Nacka Strand. Uppdragsgivaren Carlyle köpte Nacka Strand av Vasakronan för nästan tre miljarder kronor för knappt ett år sedan.


Här är de största
utländska investerarna i Sverige

Transaktioner I senaste numret av Fastighetssverige listas de utländska aktörer som investerat mest i Sverige det senaste året. I toppen hittar vi en av världens största fondförvaltare.