Image

Mats Mared lämnar Rikshem

Bolag Rikshems ordförande Mats Mared lämnar bolagets styrelse. Det meddelade han på torsdagseftermiddagen i ett pressmeddelande.


Rikshem: Höjvall blir kvar som vd

Bolag Nu är granskningsrapporten kring Rikshem klar.
Jan-Erik Höjvall har fortsatt förtroende som vd – men styrelsen var oenig i frågan.


Rikshem: Granskningstiden förlängs igen

Bolag Martin Krüger, revisor på KPMG, som har uppdraget att granska representation, resor och förekomsten av intressekonflikter i Rikshem har begärt utökad tidsfrist för att kunna slutföra sin granskning.


Rikshem förlänger granskningstid

Bolag KPMG-revisorn Martin Krüger överlämnade på måndagseftermiddagen granskningsrapporten avseende resor, representation och risk för potentiella intressekonflikter i Rikshem. Styrelsen beslutade därefter att ge granskaren i uppdrag att fördjupa vissa avsnitt i granskningen. Det innebär att granskningstiden förlängs med fyra dagar.


KPMG granskar Rikshem

Bolag Rikshems styrelseordförande Mats Mared har beslutat att Martin Krüger, auktoriserad revisor och partner på KPMG, ska utföra den av styrelsen beslutade granskningen av Rikshem.


Rikshem kommenterar mediauppgifter

Bolag Rikshem väljer nu att, via styrelseordföranden Mats Mared, kommentera de senaste dagarnas uppgifter i media:
”Med anledning av senaste dagarnas artiklar om Rikshem i Dagens Industri och Aftonbladet och de felaktigheter/missuppfattningar som där förekommer, vill jag som ordförande i Rikshem göra följande förtydliganden.”, skriver Mared i ett pressmeddelande.


Hederos lämnar Rikshems styrelse - tre nya klara

Karriär AMF Fastigheters vd Mats Hederos lämnar Rikshems styrelse. Hans ersättare, samt ytterligare två personer, är klara.