Image
Victoria Park bygger 46 nya lägenheter i Lövgärdet.

Victoria Park bygger 46 nya lägenheter i Lövgärdet

Bostäder Nu är bygget av 46 hyreslägenheter i Lövgärdet, Angered igångsatt. Projektet Solfjädern är en förtätning på befintlig fastighet med beräknad inflyttningsstart hösten 2021.


Derome och Bovieran inleder samarbete

Bolag Derome Plusshus inleder nu ett långsiktigt samarbete med den Balderägda konceptutvecklaren Bovieran.


Arlandastad uppför en ny Drivelab-anläggning.

Arlandastad växer med ny Drivelab-anläggning

Bygg/Arkitektur Arlandastad Holding har tagit första spadtaget för en ny bilanläggning, Drivelab sales and service. Wästbygg har bygguppdraget.


Ica låter uppföra en ny Ica Maxi, omfattande 6 000 kvadratmeter, i Örebro.

Wästbygg bygger för Ica i Örebro

Bygg/Arkitektur Ica Fastigheter AB har tecknat avtal med Wästbygg om att bygga en ny Ica Maxi-butik i Örebro. Totalt är det 6 000 kvadratmeter som ska uppföras. Utöver livsmedelsbutik kommer även ett apotek att inrymmas i lokalen.


Wästbygg bygger för Amhult 2

Bygg/Arkitektur Wästbygg har fått i uppdrag att bygga Amhult 2:s nya affärsfastighet i Torslanda. Ordervärdet är 130 miljoner kronor.


Wästbygg får order av Sagax

Bygg/Arkitektur Wästbygg får i uppdrag att uppföra den nya handelsfastigheten i Danderyd där BMW Bavaria blir hyresgäst. Ordervärdet är 100 miljoner kronor.


Wästbygg får byggorder av Klövern i Uppsala

Bygg/Arkitektur Wästbygg får byggordern gällande Klöverns stora om- och tillbyggnadsprojekt av kvarteret Suttung i centrala Uppsala.


Wäst-Bygg får tre uppdrag

Bygg/Arkitektur Wäst-Bygg har fått tre separata bygguppdrag i Knivsta, Strängnäs och Märsta.


De får bygga Barkarby Gate

Bygg/Arkitektur I fredags stod det klart att TK Development säljer sitt projekt Barkarby Gate till Cordea Savills. Nu är det klart vilka som får bygguppdraget, värt cirka 300 miljoner kronor.