Image
Frentab Fastigheter köper i Erikslunds industriområde.

Frentab Fastigheter fortsätter förvärva

Transaktioner Frentab Fastigheter fortsätter att expandera genom sitt senaste förvärv av ytterligare en fastighet belägen i Eriksbergs industriområde, sydväst om Stockholm.


Frentab Fastigheter säljer två fastigheter i Täby.

Frentab Fastigheter säljer dubbelt i Arninge

Transaktioner Fretab Fastigheter säljer två fastigheter i Arninge, i norra Stockholm.


Frentab Fastigheter köper i Täby.

Frentab Fastigheter förvärvar två industrifastigheter i Täby

Transaktioner Frentab Fastigheter utökar sin portfölj genom förvärv av två strategiskt belägna industrifastigheter i Arninge, Täby, av KCM Properties.


Frentab Fastigheter köper i Botkyrka.

Första förvärvet för Frentab Fastigheter

Transaktioner Nystartade Frentab Fastigheter gör sitt första förvärv genom ett köp i Botkyrka.


Frentab Fastigheter lanseras

Bolag Frentab AB startar tillsammans med Joakim Hofsten och Kristoffer Lidbrandt bolaget Frentab Fastigheter AB, en verksamhet som kommer att fokusera på utveckling och förädling av kommersiella fastigheter i Storstockholm och Mälardalen.


Kristoffer Lidbrandt och Joakim Hofsten startar Frentab Fastigheter tillsammans med Frentab.

Rutinerad duo gör nysatsning tillsammans med Frentab: "Vi är redo om affären är rätt"

Bolag En ny fastighetssatsning är inledd. Tillsammans med Frentab ska den erfarna duon Kristoffer Lidbrandt och Joakim Hofsten bygga upp Frentab Fastigheter. För Fastighetssverige berättar man om satsningen, varför man vill ha Frentab som partner, var man letar affärer, vilken typ av fastigheter man vill köpa, vilket prisspann man letar i och om möjligheterna till JV-samarbeten.


Kristoffer Lidbrandt och Mikaela Malmgren.

Sehlhall rekryterar nyckelpersoner

Bolag Sehlhall Fastigheter rekryterar Mikaela Malmgren som förvaltningsansvarig och Kristoffer Lidbrandt som ny förvärvsansvarig. Mikaela Malmgren kommer närmast från Genova Property Group och Kristoffer Lidbrandt från Serafim Fastigheter.


Serafim anställer affärsutvecklare

Bolag Serafim Fastigheter har rekryterat Kristoffer Lidbrandt i rollen som affärsutvecklare. Han har tidigare varit verksam som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Täby.