Image
Kevin Mofid, Head of Industrial Research, Savills.

Motvind och medvind inom logistik – experten spår tuff vinter

Bolag Kevin Mofid, Head of Logistics & Industrial Research på Savills, ser en jämnvikt inom logistiksegmentet just nu där finns en balans mellan motgångarna och medgångarna på marknaden. Han flaggar dock för att vintern kommer att bli tuff och att motvindarna kan öka i styrka. Under Fastighetssveriges event Stora Logistikdagen berättade han mer om utvecklingen på en europeisk nivå.


Stora Logistikdagen
Kevin Mofid, Head of Industrial Research, Savills.

Stora Logistikdagen: Internationella trender – vad är på väg till Sverige?

Stora Logistikdagen Den 15 september är det dags för årets mötesplats för alla som jobbar med lager- och logistikfastigheter. Under dagen får vi lyssna till en av världens ledande experter på området – Savills Head of Industrial research Kevin Mofid.


Kevin Mofid, Head of Industrial Research, Savills.

Stora boomen – kan behövas ytterligare 26 miljoner kvadratmeter lageryta

Bygg/Arkitektur Storbritannien ligger några år före Sverige när det kommer till utvecklingen av bland annat e-handel och därmed logistikfastighetsmarknaden. En av världens kunnigaste analytiker är Kevin Mofid, Head of Logistics & Industrial Research på Savills, och under Fastighetssveriges event Stora Logistikdagen delade han med sig av sin bild av utvecklingen.


Förutspår ytterligare logistikboom i Sverige

Teknik | PLAY Hur påverkas logistikfastigheten av den växande onlinehandeln, när är "the tipping point" och vad händer när Amazon kommer Sverige? Kevin Mofid, Head of Industrial Research på Savills, ger sin bild.