Image

Sagax köper i Finland och Nederländerna

Transaktioner Sagax köper lagerlokaler i finländska Vanda och i nederländska Eindhoven.


AMF-bolag köper i Helsingfors

Transaktioner Antilooppi, ägt av AMF Pensionsförsäkring och Ilmarinen, köper en fastighet i Helsingfors av pensionsstiftelsen YLE för 28,7 miljoner euro, motsvarande cirka 280 miljoner kronor.


Stor bostadsaffär i Finland

Transaktioner Ilmarinen har sålt en portfölj med fler än 1 200 bostäder på 15 orter i Finland. Värdet i affären uppgår till nästan 1,5 miljarder kronor och är en av de största bostadsfastighetsaffärerna i Finlands historia.


AMF i ny finsk miljardaffär

Transaktioner För en vecka sedan gick AMF in i Finland via en miljardinvestering i handelsfastigheter. Nu tar man ytterligare ett steg genom en affär värd cirka två miljarder kronor.

Genombrottsaffär för Cavendo i Helsingfors

Bolag Det nystartade bolaget Cavendo är rådgivare när AMF etablerar sig på Helsingfors kontorsmarknad tillsammans med finländska pensionsbolaget Ilmarinen.


AMF går in i Finland genom miljardköp

Transaktioner AMF Fastigheter gör sitt första förvärv i Finland. Bolaget köper en del av en portfölj med 40 fastigheter i Sverige och Finland med ett värde om cirka 6,1 miljarder kronor. AMF kommer att äga portföljen tillsammans med de finska aktörerna Kesko och Ilmarinen.


Trophi köper i Finland

Transaktioner Redito har nyligen, för Trophis räkning, köpt handelsfastigheter för drygt 600 miljoner kronor i Finland.


RBS Nordisk Renting köper i Helsingfors

Transaktioner Nordisk Renting Oy har köpt en kontorsfastighet om 27 000 kvadratmeter i Ruoholahti, Helsingfors.
Säljare är pensionsförsäkringsbolaget Ilmarinen.