Image
Södergatan 15 i Helsingborg.

IWG öppnar nya workspaces i Skåne

Uthyrning International Workplace Group öppnar två flexibla arbetsplatser i Malmö och Helsingborg. Nyöppningarna är tänkta att möta den ökande efterfrågan i området.


Johan Nilsson är centrumutvecklingschef på Ikano Bostad som har förvaltat Hagsätra Centrum i knappt 20 år.

Ikano och IWG öppnar kontorshotell i Hagsätra

Uthyrning I juni öppnar ett nytt kontorshotell i Hagsätra Centrum. Det nya kontorshotellet kommer erbjuda arbetsplatser med coworking, privata kontor, mötesrum och kreativa ytor. Kontorshotellet drivs av IWG.


Det nya HQ-centret syftar till att erbjuda arbetsutrymmen och lösningar för människor i och kring Stockholmsområdet, enligt IWG.

IWG öppnar nytt workspace i Stockholm

Uthyrning IWG öppnar ett så kallat Regus-center på adressen Hagsätra Torg 13 Centret ska innehålla coworking-ytor, privata kontor, mötesrum och kreativa utrymmen. Öppningen följer ett partnerskapsavtal med byggnadsägaren Ikano Bostad, som har investerat i IWG-plattformen.


Skanska hyr ut 4 400 kvadratmeter i Sthlm 01

Uthyrning Coworkingaktören IWG, med varumärken som Regus, Spaces och No18, hyr lokaler i skyskrapan Sthlm 01 i Hammarby sjöstad i Stockholm.


Husvärden i flera uthyrningar på Lindholmen

Uthyrning Husvärden har nu fyllt Brygghuset på Lindholmen, Göteborg, och första inflyttning sker i december i år. De nya hyresgästerna är Zacco Sweden, Beiersdorf och IWG International Workplace Group.