Image
Henrik Nordlöf.

Henrik Nordlöf blir vice vd och affärschef för I am home

Bolag I am home rekryterar Henrik Nordlöf som vice vd och affärschef. Han kommer senast från en tjänst som vice vd för Slättö Förvaltning.


Slättö säljer bostäder för 1,6 miljarder

Transaktioner Slättö har inom sin fjärde fond, Slättö IV, i två transaktioner avtalat om försäljning av fastigheter till ett underliggande värde om närmare 1,6 miljarder kronor. Köpare är Trenum, ägt av Balder och Tredje AP-fonden samt Lansa, ägt av ett antal länsbolag inom Länsförsäkringar.


Tio procent av Slättös p-platser blir laddstationer

Energi/miljö Slättö och Vattenfall inleder ett samarbete som innebär att inom fem år kommer 15 tillväxtstäder att ha utrustats med 500 nya laddpunkter anslutna till laddnätverket In Charge.


Ny markanvisning för Slättö i Norrköping

Bygg/Arkitektur Slättö, som sedan tidigare är med och utvecklar Inre Hamnen i Norrköping, har fått en ny markanvisning om 8 500 kvadratmeter.


Ny projektchef på Slättö

Bolag Slättö har rekryterat Malin Albertin till tjänsten som projektchef.


Slättö utvecklar Norrtälje Hamn

Bygg/Arkitektur Slättö Förvaltning har erhållit en markanvisning i Norrtälje Hamn för 400 hyreslägenheter.


Slättö köper fastigheter i Kungsängen och Karlstad

Transaktioner Slättö har köpt totalt cirka 400 hyreslägenheter i Kungsängen och Karlstad från Scandinavian Property Group.


Slättö var Magnolias köpare i Karlstad

Transaktioner Magnolia köpte tidigare i höst ett markområde i Karlstad för byggnation av 300 lägenheter. Bolaget hade i samma veva gjort klart med en försäljning av drygt 200 av lägenheterna. Köpare är Slättö, som nu har tillträtt projektet.