Image
Sinix Group vd Martin Gow och Uni3 by Geely vd Gang Wei skriver avtal om Sinix nya kontorslokaler på Lindholmen i Göteborg. Flankerade av Patrik Främme, Sinix, och Magnus Koch, Geely

Ny hyresgäst till Uni3:s nybyggnation

Uthyrning I den kommande sjätte byggnaden på Uni3-campuset på Lindholmen i Göteborg kommer techbolaget Sinix Group flytta in under 2024. Avtalet parterna emellan har nu signerats och förberedelserna för Sinix utökning är redan igång. Byggnaden som går under projektnamnet "B46" omfattar drygt 17 000 kvadratmeter och Sinix som första bekräftade hyresgäst kommer ta två våningsplan i anspråk.


Lokalmarknadsdagen
Den 20 januari är det dags för 2022 års första branschmöte – anrika Lokalmarknadsdagen! Det är där du träffar branschkollegorna och kickstartar fastighetsåret 2022 tillsammans! Under dagen lyssnar vi bland annat till en intressant med Gang Wei, en av nyckelspelarna till att sätta Göteborg på den kinesiska kartan.

Lokalmarknadsdagen: Intervju med Gang Wei – en kinesisk nyckelspelare i Göteborg

Lokalmarknadsdagen Den 20 januari kickstartar du fastighetsåret 2022 tillsammans med nya och gamla branschkollegor. Då är det dags för anrika mötesplatsen Lokalmarknadsdagen på Posthotellet i Göteborg. I en av punkterna möter vi en av nyckelspelarna kring att placera Göteborg på den kinesiska kartan: Gang Wei.


Så ser Geelys Sverigeplaner ut

Bolag För Fastighetssverige lägger Gang Wei, vice vd för Geelyägda bolaget Cevt, ut texten gällande planerna för den jättelika innovationsanläggningen i Göteborg. ”Ska bli mer än ett centrum för utveckling”.


Lokalmarknadsdagen
Gang Wei, Patrik Andersson och Liu Chun diskuterar förhållandet mellan Göteborg och Kina på Lokalmarknadsdagen den 16 januari.

Kina – risker och möjligheter

Lokalmarknadsdagen Vår Det kinesiska intåget i Göteborg har hittills varit framgångsrikt. Volvo PV ägs sedan flera år av Geely, som nu även har gått in som storägare i Volvo AB. Stora kinesiska satsningar är på gång. Hur ser samarbetet mellan Göteborg och Kina ut och hur kan det utvecklas i framtiden? Missa inte den spännande internationella punkten på Lokalmarknadsdagen i Göteborg den 16 januari!