Image

Därför drar Trianon tillbaka stämningen

Bolag Mitt i den infekterade konflikten väljer Trianon att dra tillbaka sin stämningsansökan mot City Gross. För Fastighetssverige berättar bolagets vd vad som ligger bakom beslutet.


Trianon har fått nog – stämmer City Gross

Handel Efter flera försök till dialog har Trianon fått nog, och nu stämmer bolaget hyresgästen Citygross. För Fastighetssverige förklarar Olof Andersson, Trianons vd, varför man känt sig nödgade att dra saken till domstol. ”Oerhört anmärkningsvärt beteende”.


Bergendahls köper i Hyllie – öppnar ny City Gross

Transaktioner Bergendahls har köpt en fastighet i Hyllie av Malmö stad för att öppna en ny City Gross-storhandel i området. Transaktionssumman uppgår till 85 miljoner kronor.


Arcona bygger City Gross Värmdö

Bygg/Arkitektur Arcona har fått i uppdrag av Genesta att bygga City Gross nya butik i Värmdö Marknad.


City Gross hyr 5 500 kvadratmeter av Genesta i Värmdö

Uthyrning Genesta har tecknat hyresavtal med City Gross gällande 5 500 kvadratmeter butiksyta i Värmdö Marknad. I och med detta avtal är handelsplatsens 25 000 kvadratmeter stora butiksyta fullt uthyrd.


Flera nya butiker öppnar i Gränbystaden

Uthyrning Atrium Ljungbergs utveckling och fortsatta expansion av Gränbystaden i Uppsala tar nya steg framåt. På onsdag öppnar City Gross, Apotek Hjärtat och frisörsalongen The Corner.


Lantmännen köper i Helsingborg

Transaktioner Lantmännen köper en fastighet i Helsingborg med City Gross och Burger King som hyresgäster.
– Att äga livsmedelsfastigheter är ett bra komplement till vår befintliga fastighetsportfölj, säger Mikael Nicander, vd på Lantmännen Fastigheter.


Redito köper butiksfastighet i Halmstad

Transaktioner Redito har köpt en fastighet i Halmstad med City Gross som hyresgäst för 100 miljoner kronor. Fastigheten ligger i direkt anslutning till E6.