Image
Det nya HQ-centret syftar till att erbjuda arbetsutrymmen och lösningar för människor i och kring Stockholmsområdet, enligt IWG.

IWG öppnar nytt workspace i Stockholm

Uthyrning IWG öppnar ett så kallat Regus-center på adressen Hagsätra Torg 13 Centret ska innehålla coworking-ytor, privata kontor, mötesrum och kreativa utrymmen. Öppningen följer ett partnerskapsavtal med byggnadsägaren Ikano Bostad, som har investerat i IWG-plattformen.


Branddammen.

Bygglov klart för Riksbyggens 15-våningshus i Bandhagen

Bygg/Arkitektur Riksbyggen planerar att uppföra 70 nya bostäder i BRF Branddammen i Bandhagen, Stockholm. Bygglov är nu klart för det 15-våningshus.


Bandhagen kan få 400 nya bostäder

Bostäder Svenska Hus och Bo Rätt i Stockholm vill inom kort förvandla den stora fotbollsplanen i Bandhagen till både bostadsrätter och hyresrätter.


Stockholmshus ska byggas i Bandhagen

Bostäder Nästa vecka väntas exploateringsnämnden ge klartecken till Stockholmshus projekt Lådkameran som ska ge 148 nya hyreslägenheter i Bandhagen.


Tornstaden bygger åt Wallenstam

Bygg/Arkitektur Tornstaden har fått i uppdrag av Wallenstam att ansvara för totalentreprenaden av 158 hyresrätter i Bandhagen i södra Stockholm.


HSB köper mer i Bandhagen

Transaktioner HSB Stockholm har förvärvat hyresfastigheten Tegelstapeln 9 i Bandhagen av en privat säljare. Genom förvärvet stärker HSB Stockholm sin position i området.


HSB köper i Bandhagen

Transaktioner HSB Stockholm köper fastigheten Murbågen 1 i Bandhagen av en privat säljare. Fastigheten inrymmer 36 lägenheter och den uthyrningsbara ytan uppgår till 2 046 kvadratmeter.