Image
Jonas Petersson, Stefan Wegner och Arne Svensson.

Ny regionledning på Veidekke Bygg

Karriär Jonas Petersson och Stefan Wegner har utsetts till nya regionchefer för Veidekkes byggverksamhet i Stockholm och Väst.


Nya studentbostäder till Hägersten

Bostäder Veidekke Bygg Bostäder har fått i uppdrag av Robutz Krediten 2 att bygga 107 studentbostäder med plats för 192 studenter i Hägersten. Projektet är en totalentreprenad med ett totalt ordervärde på 127 miljoner kronor.


Veidekke rekryterar regionchef i Stockholm

Karriär Arne Svensson blir regionchef för Veidekke Bygg Bostäder i Stockholm. Han kommer att ha övergripande ansvar för bolagets verksamhet i alla pågående bostadsprojekt i regionen.


Axfast bygger om och till i Uppsala

Bygg/Arkitektur Axfast bygger om och till Åhlénshuset i Uppsala. Arcona har fått byggordern.


Svensson: ”Inte svårt att åtgärda USA:s budgetproblem”

Event Erik Penser Banks chefsekonom Sven-Arne Svensson menade på Fastighetsmarknadsdagen att det ur ett ekonomiskt perspektiv inte vore så svårt att åtgärda USA:s stora budgetunderskott.


Svensson: Något eller några länder lämnar euron

Sverige Vid Lokalmarknadsdagen i Göteborg i går sa Erik Penser Banks chefsekonom Sven-Erik Svensson att han tror att något eller några länder kommer att lämna eurosamarbetet.


Arcona får hotelluppdrag i Stockholm

Bygg Byggbolaget Arcona har vunnit projektet att förvandla Torsgatan 10 i Stockholm till den finska hotelloperatören Omenas första etablering i Stockholm. Arbetet har redan påbörjats och hotellet planeras stå klart i början av 2012.