Image
Vasakronan hyr ut 1 900 kvadratmeter i Malmö.

Vasakronan hyr ut 1 900 kvadratmeter i Malmö

Uthyrning Det är it-företaget Atea som hyr två plan i nybyggda Priorn i centrala Malmö. Med förhyrningen är fastigheten i princip fullt uthyrd.


Martin Filipsson.

Mäklaren spår att popsporten kommer växa i branschen: "Det är ingen fluga"

Event Padel har vuxit explosionsartat i popularitet de senaste åren och benämns ofta som Sveriges snabbast växande sport – utvecklingen har också gett eko i fastighetsbranschen där allt fler aktörer satsar på padelhallar. Martin Filipsson, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö, spår att den snabbväxande sporten bara kommer växa i betydelse inom branschen, något han berättade mer om under Fastighetsmarknadsdagen Skåne.


Priorn.

Vasakronan hyr ut ytterligare i Priorn

Uthyrning Eon Wind Sweden hyr 900 kvadratmeter i Priorn i Malmö. Projektet når därmed en uthyrningsgrad om 65 procent.


XXL premiäröppnar i Malmö

Uthyrning XXL väljer Vasakronanas Triangeln för sin första butik i Malmö. Butiken omfattar 3 200 kvadratmeter på plan två och öppnar till halvårsskiftet 2019. Triangeln omfattar totalt 33 000 kvadratmeter butiksyta och med uthyrningen till XXL når köpcentrumet en uthyrningsgrad om drygt 95 procent.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Anna Stenkil, Vasakronan, Unni Sollbe, Stena Fastigheter och Petra Sörling, Rosengård Fastigheter diskuterar framtidsfrågor på Branschens mötesplats i Malmö (på Malmö Live) nästa tisdag den 28 augusti. Säkra din plats nu - anmälan stänger på torsdag!

Chefstrio om Skånes framtid

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Branschens mötesplats i Skåne på Malmö Live den 28 augusti innehåller bland mycket annat ett högaktuellt panelsamtal om trygghet, den levande staden, segregering och framtiden för fastighetsmarknaden i Malmö-regionen. Säkra din plats nu – anmälan stänger på torsdag.


Willys flyttar in hos Vasakronan i Malmö

Uthyrning Vasakronan har tecknat avtal med Willys Hemma. Bolaget hyr 1 300 kvadratmeter i kvarteret Elefanten på Södra Förstadsgatan 24. Butiken öppnar under första kvartalet 2018.


Vasakronan rekryterar ny affärsområdeschef

Karriär Vasakronan har anställt Ivana Stankovic som affärsområdeschef kontor i region Öresund.


Vasakronan hyr ut 1 500 kvadratmeter i centrala Malmö

Uthyrning Det är Entreprenörcenter Södertull, EC Södertull, som hyr 1 500 kvadratmeter i fastigheten Magnus Stenbock 4 med adress Södra Vallgatan 5.


Vasakronan gör dubbla uthyrningar i Malmö

Uthyrning Vasakronan och Mind Retail har hyrt ut till två nya butiker. Det handlar dels om livsstilskonceptet Grandpa, som gör sin första etablering i staden, och Meadow of Malmö, ett butikskoncept med fokus på herrkläder.


Ny regionchef på Vasakronan

Karriär Anna Stenkil, som i dag är chef för affärsområde kontor i Malmö, blir ny regionchef på Vasakronan i Öresund.


Ny Vasakronan-chef i Öresund

Karriär Vasakronan har nu tillsatt en ny affärsområdeschef för kontor i Öresund. Hon efterträder Mikael Strand, som har gått till Fojab.