Image

"Det krävs mycket kunskap"

Teknik | PLAY Digitaliseringsekonomen Anna Felländer om de etiska riskerna med artificiell intelligens i näringslivet.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm
Anna Felländer är keynote speaker på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm.

Keynote speaker: Anna Felländer

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Anna Felländer är en av Sveriges främsta experter på digitaliseringens påverkan på samhället och det svenska näringslivet. Felländer är nu klar som keynote speaker på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Epicenter Stockholm den 8 maj. Säkra era platser redan nu – på fredag är sista dagen för Boka Tidigt-erbjudandet.


Läs nya numret av Fastighetssverige här

Sverige Fastighetssveriges första pappersmagasin för året innehåller bland annat ett stort porträtt av Husvärdens vd Lennart Larsson och en stor special om digitalisering, med intervjuer med bland andra Urban Edenström, Fredrik Wirdenius och Anna Felländer.


Fastighetskvinnan

Sagt på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Tisdagens seminarium Fastighetskvinnan på Grand Hotel bjöd på en mängd intressanta och tankeväckande funderingar och one-liners. Här är några av dem.


Fastighetskvinnan

Anna Felländer analyserar makroläget på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Swedbanks chefekonom Anna Felländer kommer till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 1 september. Där kommer hon att ge en analys av det makroekonomiska läget i världen och Sverige.


Felländer till Lokalmarknadsdagen i februari

Lokalmarknadsdagen februari Swedbanks chefsekonom Anna Felländer kommer till Lokalmarknadsdagens nya vårupplaga i februari.


”Nästa ekonomiska kris drabbar Kina”

Lokalmarknadsdagen Hur ser den makroekonomiska bilden ut och hur påverkar den fastighetsbranschen? Saken diskuterades på torsdagens Lokalmarknadsdag.