Image
Fastighetskvinnan
Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan.

Fastighetskvinnan – hållbarhetsprofilens viktigaste budskap

Fastighetskvinnan Vasakronans Anna Denell är fastighetsbranschens kanske främsta profil inom hållbarhet.
Hon medverkar som talare på seminariet Fastighetskvinnan och har fått fria händer när det gäller innehållet – hennes viktigaste budskap för dagen.


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm
Anna Denell, Kent Persson och Filip Elland.

Förvaltning: Hållbarhet – trender och framtidsspaning

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning Det som var spjutspets i går är hygien i dag – och vad är fokus i morgon? På det nya seminariet Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning diskuterar företrädare för tre av landets viktigaste fastighetsaktörer hållbar fastighetsförvaltning.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Jan-Erik Hellman och Anna Denell från Vasakronan

Därför satsar Vasakronan på trä

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Magasin X vid Resecentrum i Uppsala blir Vasakronans första kontorshus i trä. Regionchef Jan-Erik Hellman och hållbarhetschefen Anna Denell berättar om satsningen på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala. Missa inte din plats – anmälan stänger nu på fredag.


"Är det inte lönsamt så är det inte hållbart"

Bolag | PLAY Varför gillar Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan, inte att prata om lönsam hållbarhet och och vad är det främsta Vasakronan gjort inom hållbarhet?


Fastighetskvinnan
Viktoria Walldin, Cathrine Danin, Sima Zangiabadi och Anna Denell diskuterar lönsam social hållbarhet på seminariet Fastighetskvinnan den 5 september.

Lönsam social hållbarhet

Fastighetskvinnan Social hållbarhet är, om man arbetar på rätt sätt, win win för bolag, samhälle och individ. På Fastighetskvinnan diskuteras framtiden i ett inspirerande panelsamtal.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Erik Pelling, Anna Sander, Pär Holmgren och Anna Denell diskuterar hur Uppsala ska utvecklas hållbart på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 19 maj.

Uppsala ska utvecklas hållbart

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Uppsala har höga ambitioner på hållbarhetsområdet och har bland annat utsetts till Sveriges klimatstad. Samtidigt utvecklas staden och mycket nytt ska byggas. Hur gör man det här på ett hållbart sätt? Svaren levereras av en mycket kunnig panel.


Ramböll vann Green Tenant Award

Event Rambölls Stockholmskontor vann Green Tenant Award före de övriga finalisterna Skanska i Malmö och AON i Stockholm.


Anna Denell.

Anna Denell - Årets Samhällsbyggare

Event Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan, har vunnit utmärkelsen Årets Samhällsbyggare.


SGBC skriver avtal med USGBC

Energi/miljö Sweden Green Building Council (SGBC) har skrivit på ett strategiskt affärssamarbete med US Green Building Council (USGBC) för att stärka och främja sin position som Leeds ansikte utåt i Sverige.


Vasakronan utser hållbarhetschef

Karriär Vasakronan utser Anna Denell till hållbarhetschef. Hon var tidigare miljöchef inom bolaget.