Image

Stora Hållbarhetsdagen - 11 maj 2023

Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen

Torsdag 11 maj

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Idag stänger anmälan till Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel nästa torsdag. Säkra din plats nu!

Stora Hållbarhetsdagen: Idag stänger anmälan – säkra din plats nu

Stora Hållbarhetsdagen Nästa torsdag är det dags för en av årets viktigaste branschdagar, den enda som är till 100 procent fokuserad på hållbarhetssatsningar och affärsmöjligheter inom segmentet. Anmälan stänger i dag – säkra din plats nu.Saga Jernberg.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Här är den tredje finalisten

Stora Hållbarhetsdagen Nomineringsfönstret är stängt och juryn har sammanträtt och utsett tre finalister i premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Här är den tredje finalisten.


Nickie Excellie är finalist i Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Här är den andra finalisten

Stora Hållbarhetsdagen Nomineringsfönstret är stängt och juryn har sammanträtt och utsett tre finalister i premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Här är den andra finalisten.Simon Iaffa Nylén är finalist i Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Här är den första finalisten

Stora Hållbarhetsdagen Nomineringsfönstret är stängt och juryn har sammanträtt och utsett tre finalister i premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Här är den första finalisten.


Anna Denell, Anna Graaf, Elinor Blomberg, Johanna Munck och Linda Schuur utgör visionspanelen på Stora Hållbarhetsdagen den 11 maj på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Hållbarhetsdagen: Den hållbara affären – nu och i framtiden

Stora Hållbarhetsdagen Om två veckor, den 11 maj, är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Mot slutet av dagen möter vi några av landets mest kunniga på området i ett samtal om hållbarhetssatsningar och lönsamhet nu och i framtiden.Tove Greve kan du lyssna till på Stora Hållbarhetsdagen den 11 maj på Grad Hotel i Stockholm.

Stora Hållbarhetsdagen: Social hållbarhet – värdefullt för såväl samhället som affären

Stora Hållbarhetsdagen Den 11 maj är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. I en av punkterna berättar Tove Greve, vd för Ansvaret, hur bolagen i fastighetssektorn kan skapa stort värde för både samhället och affären genom tydliga och mätbara satsningar.


Imorgon söndag stänger nomineringsfönstret för Årets Unga Hållbarhetsprofil, så än har du chansen att nominera din favorit till priset som delas ut på Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel den 11 maj.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Imorgon stänger nomineringsfönstret

Stora Hållbarhetsdagen Nomineringen till premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil stänger imorgon söndag den 23 april. Gå in och nominera din favorit för att hen ska ha en chans att stå som vinnare på Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 11 maj.Nominera din favorit till premiärpriset av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Nomineringsfönstret stänger nu på söndag.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: På söndag stänger nomineringsfönstret

Stora Hållbarhetsdagen Nomineringen till premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil stänger nu på söndag den 23 april. Gå in och nominera din favorit för att hen ska ha en chans att stå som vinnare på Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 11 maj.


Biljana Pehrsson.

Stora Hållbarhetsdagen: Biljana Pehrsson om Nordrs hållbarhetsresa

Stora Hållbarhetsdagen Den 11 maj är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. I en av punkterna intervjuas Biljana Pehrsson om sin karriär och sin relativt nya roll på Nordr – bolaget som sätter likamedstecken mellan klimatarbete och ekonomiska resultat.Nominera din favorit till premiärpriset av Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Nominera din favorit till premiärupplagan

Stora Hållbarhetsdagen Nomineringen till premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil har varit öppen i några veckor och flera intressanta namn har kommit in. Gå in och nominera din favorit för att hen ska ha en chans att stå som vinnare på Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 11 maj.


Anna Denell (ordf), Anna Graaf och Filip Elland är juryn som ska utse den första vinnaren av tävlingen Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Namnkunnig jury ska utse första vinnaren

Stora Hållbarhetsdagen Hållbarhetsexperterna Anna Denell, Filip Elland och Anna Graaf borgar för att det blir en rättmätig segrare i den allra första upplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Segraren utses under Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 11 maj.Nu lanseras utmärkelsen Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Nu lanseras Årets Unga Hållbarhetsprofil!

Stora Hållbarhetsdagen I dag öppnar nomineringen till en helt ny utmärkelse: Årets Unga Hållbarhetsprofil. Priset delas ut i samband med Stora Hållbarhetsdagen och går till en ung person (max 35 år) som verkar i eller kring fastighetsbranschen och har fokus på hållbarhet.


Stora Hållbarhetsdagen 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm.

När: 11 maj, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).
Cirka 16 – 17: Branschmingel.

Pris:   5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: