Image
Stora Sköndal.

Samråd för nästa etapp av Stora Sköndal

Bygg/Arkitektur Nästa etapp i stadsbyggnadsprojektet Stora Sköndal – 1 600 bostäder – har nått samrådsskedet.


Heba och Åke Sundvall bygger 600 bostäder i Framtidens Stora Sköndal i södra Stockholm.

Heba och Åke Sundvall bygger 600 bostäder i Sköndal

Bygg/Arkitektur Heba Fastighetsutveckling och Åke Sundvall har via ett gemensamägt bolag tecknat aktieöverlåtelseavtal för att bygga 600 bostäder i Framtidens Stora Sköndal, etapp 2a. Säljare är Sköndal Framtidsutveckling som ägs av Stiftelsen Stora Sköndal.


Ny affärsområdeschef till AMF Fastigheter

Karriär Tomas Krywult blir ny affärsområdeschef på AMF Fastigheter. Han kommer att ansvara för affärsområde Stockholm city, med bland annat Urban Escape Stockholm och Mood Stockholm.


Nytt bolag tar över SEB Trygg Liv-uppdraget

Bolag Ett nystartat svenskt bolag tar över ett av Sveriges största förvaltningsuppdrag.


Aros Bostad tar in 1,1 miljarder

Bolag Aros Bostadsutveckling reser cirka 1,1 miljarder kronor i eget kapital. Inriktningen kommer att vara bostadsutveckling i framförallt Storstockholmsområdet och innefattar såväl nyproduktion som konvertering och utveckling av befintliga kommersiella fastigheter till bostäder.


SEB Real Estate reser ny fond och rekryterar

Ekonomi/Finansiering SEB Real Estate har rest kapital till ytterligare en fastighetsfond, Domestica II, och räknar med en målvolym på cirka två miljarder kronor. Som portföljförvaltare har Richard Gavel rekryterats.


SEB Trygg Liv förlänger förvaltningsavtal med Aberdeen

Bolag SEB Trygg Liv har förlängt förvaltningsavtalet med Aberdeen Asset Management. Aberdeens uppdrag avseende förvaltningen av livbolagets hela fastighetsportfölj i Sverige förlängs med ytterligare tre år.


Krywult blir chef för SEB Trygg Livs fastigheter

Karriär Tomas Krywult blir chef för SEB Trygg Livs direktägda fastighetsportfölj i Sverige och London.


Hon efterträder Tomas Svensson

Karriär I fredags berättade vi att Storebrand Fastigheters vd i Sverige, Tomas Svensson, gått till Första AP-fonden. Här är hans efterträdare.