Image
Sven Rehnström & Co rekryterar.

Olov Lindgren rekryterar inom nyproduktion

Bolag Olov Lindgren utökar med en nyinrättad tjänst för att möta behoven kring nyproduktion av hyresrätter och har rekryterat Henrik Deuschl som projektledare.


Cecilia Pettersson blir ny regionchef på Strabag

Bolag Cecilia Petterson, tidigare Avdelningschef på JM, blir ny regionchef på Strabag Sverige.


Byggstart för bostäder i Haninge

Bostäder På fredag tas första spadtaget för 85 nya bostadsrätter i Riksbyggens Brf Blicken, den första etappen av totalt 600 nya bostäder på Haningeterassen.


Strabag rekryterar vd från NCC

Karriär Efter 14 år på NCC blir Niclas Melander vd för Strabag Sverige AB.


Concent rekryterar från Strabag och Brostaden

Karriär Concent utökar sin organisation med ytterligare två nya medarbetare; Maria Kaye börjar som fastighetsutvecklare inom affärsområdet Bostadsutveckling och Dana Daoud stärker upp marknadsavdelningen som kommunikatör.


Link och Strabag vinner Tyresötävling

Bygg/Arkitektur Link arkitektur har tillsammans med bygg- och anläggningskoncernen Strabag vunnit en markanvisningstävling, utlyst av Tyresö kommun. Det handlar om ett 16 våningar högt bostadshus samt ett kvarter med fem våningar höga flerfamiljshus med kommersiella lokaler i bottenvåningen. Link Arkitektur ritade det förslag som gav Strabag rätten att bygga halva kvarteret med flerfamiljshus.


Hotellägenheter mitt i Stockholm – se första bilderna här

Bostäder Mitt i Stockholm, ovanpå nya Scandic Continental och den nya pendeltågsstationen vid Centralstationen skapas nu Continental Living – ett boende med hotellstandard.


Vd-byte på Strabag

Karriär Byggbolaget Strabag byter vd i sitt Sverigebolag.


Station Stockholm City tar nästa steg

Bygg/Arkitektur Utvecklingen av nya Station Stockholm City är i full gång och man kan redan se hur den befintliga byggnaden på platsen successivt försvinner. I slutet av mars vann detaljplanen laga kraft. Jernhusen har nu också upphandlat Strabag som totalentreprenör för genomförandet av projektet.


Nytt joint venture köper gamla Botvidsgymnasiet

Transaktioner Kungsleden säljer gamla Botvidsgymnasiet vid Slagsta Strand i norra Botkyrka för 215 miljoner kronor.
- De här fastigheterna har haft flera användningsområden, vi har idéer som inte har provats tidigare, säger vd:n för ett av köparbolagen till Fastighetssverige.
Ett hyreskontrakt om 15 000 kvadratmeter har nyligen tecknats.