Image
Stora Proptechdagen
Idag stänger anmälan till årets upplaga av Stora Proptechdagen, branschens årliga mötesplats med 100% fokus på proptech och framtidens fastighetsförvaltning.

Stora Proptechdagen: Här är programmet och alla talare – anmälan stänger i dag

Stora Proptech-dagen Nu på onsdag, den 17 april, samlas den teknik- och framtidsinriktade delen av fastighetsbranschen på Stora Proptechdagen på Epicenter i Stockholm. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Anmälan stänger i dag fredag så det är nu hög tid att säkra din plats!


Stora Proptechdagen
Amir Chizari, Lena Wilton, Mikael Svensson, Per Dixon, Sandra Jonsson och Ulrica Holmgren utgör panele som diskuterar läget för proptech i kristider på Stora Proptechdagen nästa onsdag på Epicenter. Anmälan stänger i morgon fredag så det är hög tid att säkra din plats nu!

Stora Proptechdagen: Proptech i kristider – så här agerar branschen

Stora Proptech-dagen Nästa onsdag, den 17 april, samlas den teknik- och framtidsinriktade delen av fastighetsbranschen på Stora Proptechdagen på Epicenter i Stockholm. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får vi bland annat lyssna till en panel med branschaktörer om deras syn på proptech i kristider. Anmälan stänger i morgon fredag så det är nu hög tid att säkra din plats!


Stora Proptechdagen
Nina Rapp.

Stora Proptechdagen: Att navigera det nya arbetslivet – digitala perspektiv från Microsoft

Stora Proptech-dagen Den 17 april samlas den teknik- och framtidsinriktade delen av fastighetsbranschen på Stora Proptechdagen på Epicenter i Stockholm. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen möter vi, bland många andra, Microsofts Nina Rapp i en högaktuell föreläsning om hur tekniken kan hjälpa till att navigera de nya hybrida arbetssätten och ge kontoret mervärden.


Stora Proptechdagen
Lisa Anger pratar om hur AI påverkar branschen på Stora Proptechdagen den 17 april på Epicenter.

Stora Proptechdagen: Så här förändrar AI hela spelplanen för bygg- och fastighetsbranschen

Stora Proptech-dagen Den 17 april samlas den teknik- och framtidsinriktade delen av fastighetsbranschen på Stora Proptechdagen på Epicenter i Stockholm. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen möter vi, bland många andra, Semrén & Månssons CDO Lisa Anger som berättar om varför det är affärskritiskt för varje bolag att ha en AI-strategi.


Stora Proptechdagen
Daniel Aldstam.

Stora Proptechdagen: Därför är cybersäkerhet viktigare än någonsin

Stora Proptech-dagen Den 17 april är det dags för Stora Proptechdagen på Epicenter i Stockholm. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen möter vi Daniel Aldstam, koncernsäkerhetschef på GlobalConnect i en programpunkt om varför cybersäkerhet nu är viktigare än någonsin tidigare.


Stora Proptechdagen
Omid Noghabai har i snabb takt varit med i grundandet av flertalet bolag i branschen. Den 17 april möter du honom på Stora Proptechdagen på Epicenter i Stocholm.

Stora Proptechdagen: Så här skapar han framtidens digitala fastighetsbolag

Stora Proptech-dagen Den 17 april är det dags för Stora Proptechdagen på Epicenter i Stockholm. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen möter vi Omid Noghabai i en programpunkt om hur han vill göra fastighetsbranschen grönare med hjälp av proptech.


Stora Proptechdagen
Christoffer Börjesson.

Stora Proptechdagen: Vilka bolag är i digital framkant?

Stora Proptech-dagen Den 17 april är det dags för Stora Proptechdagen på Epicenter i Stockholm. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Dagen inleds med en digital lägesbeskrivning signerad Christoffer Börjesson.


Stora Bostadsdagen
I dag stänger anmälan till Stora Proptechdagen som hålls på Hotel At Six i Stockholm nu på tisdag.

Stora Proptechdagen: I dag stänger anmälan – här är hela programmet och alla talare

Stora Proptech-dagen På tisdag är det dags för premiärupplagan av Stora Proptechdagen på Hotel At Six i Stockholm. Det här är dagen du uppdaterar dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Säkra din plats – anmälan stänger i dag.


Stora Kontorsdagen
Daniel Jaurén och Jolina Pettersson på Truesec föreläser om hackerhotet och hur du skyddar din verksamhet från intrång.

Stora Proptechdagen: Så här skyddar du dig mot hackerhot

Stora Proptech-dagen Om drygt två veckor, den 18 april, är det dags för Stora Proptechdagen på Hotel At Six i Stockholm. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får vi en initierad föreläsning om läget för cyberhotet och hur du skyddar din verksamhet på bästa sätt.


Stora Kontorsdagen
Alexandra Stråberg, Mats Johansson och Peter Wiman.

Stora Proptechdagen: Triss i tunga analyser inleder dagen

Stora Proptech-dagen Om knappt tre veckor, den 18 april, är det dags för Stora Proptechdagen på Hotel At Six i Stockholm. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Dagen inleds med en trio tunga analyser som ger dig full koll på läget internationellt, nationellt, lokalt och inte minst för proptech-bolagen.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering
Christian Wictorin.

Stora Proptechdagen: 5G/6G – så här förbereder du fastigheterna

Stora Proptech-dagen Om drygt tre veckor, den 18 april, är det dags för Stora Proptechdagen på Hotel At Six i Stockholm. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. I en av dagens programpunkter möter vi Christian Wictorin i ett föredrag om 5G/6G och hur fastighetsägare ska agera för att förbereda fastigheterna.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering
Lotta Wibeck, Per Boström och Per Karmteg.

Stora Proptechdagen: Så här ska byggsektorn digitaliseras

Stora Proptech-dagen Om en knapp månad, den 18 april, är det dags för Stora Proptechdagen på Hotel At Six i Stockholm. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. I en av dagens programpunkter möter vi en trio experter som har full koll på hur hela byggkedjan ska digitaliseras.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering
Karin Zingmark och Magnus Svantegård leder Stora Proptechdagen den 18 april på At Six i Stockholm.

Stora Proptechdagen: De leder seminariet

Stora Proptech-dagen Den 18 april är det dags för Stora Proptechdagen på Hotel At Six i Stockholm. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Karin Zingmark är moderator och hon har Magnus Svantegård vid sin sida som expertkommentator under dagen.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering
Missa inte Stora Proptechdagen på At Six i Stockholm den 18 april.

Stora Proptechdagen: Den 18 april blir en heldag om fastighetsbranschens nya digitala landskap

Stora Proptech-dagen Den 18 april är det dags för Stora Proptechdagen på Hotel At Six i Stockholm. Här uppdaterar du dig om trenderna inom digitalisering och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.